Username *
Password *
Remember Me

D life / fashion incubator @ OS, ikea božić, svašta slatko, nova zurka, jutarnje kokice, (opet) nove čizme...

osijek fash inc jel holecJavi mi se neki dan Suzana i veli - ej idemo u Osijek na Fashion Incubator? Ja vozim - . Nakon zilion revija koje sam obišla u zg, skoknula sam konačno i na fashion inc. koji se održava u shopping centru Portanova, ove sezone slavili su i deset godina projekta. Bilo je super, produkcija odlična, sve...
0
Nastavi čitati
969 Hits
0 Komentara

D life / modni ormar, crveni nos, nikel & ruže, rosal beauty, sofra, sever & velvet, zohara zvjezdane čarape...

modni ormar 7Srela sam prošli tjedan Evu, onu pravu, prvu ženu, imala je mahovinu na struku. Prava je (mahovina hehe), veli mi Domagoj Štimac na Modnom Ormaru, koji je za kostimografsku reviju TTF-a Velike žene povijesti napravio konceptualnu haljinu s pravim biljem. Veli da mu je iz vrta. Cool - organska, priro...
0
Nastavi čitati
1426 Hits
0 Komentara

Spavanje u dvoje - istina ili mit?

15Pišem i opet u gluho doba noći dok moji najdraži spavaju, neki možda sanjaju, a ja bi to isto vrlo rado, ali ne ide. Zašto? Nije da nisam umorna, preumorna čak, ali ni u ime ljubavi ne pristajem spavati u krevetu gdje mi s desne strane na uho struže moj četveronožni dlakavi prijatelj, a s lijev...
0
Nastavi čitati
831 Hits
0 Komentara

D life / halloween, stan viktora kovačića, modni ormar majice, replay ples, essence glow, l'occitane miris...

halloween1Taj halloween je postao nove maškare - ekipa je po gradu hodala ne samo odjevena ko zombiji i dead hello kitty, već su tu bile i fensi maske, neke žive princeze i slično. Ja naravno nisam ništ stigla, pa sam zadnji čas uspjela nabavit ovo forenzičarsko-doktorsko jednokratno odijelo, dok je Hrvoje ve...
0
Nastavi čitati
1597 Hits
0 Komentara

D life / Bruna itgirl majica, kupaonica Oral B gadget, kragne & ogrlice, Zagrebi smrt, Lejlin duć, Zmajsko pivo...

BRUNA ITGIRL I MOJA AJINAIako se ormari prazne svake godine, il damo nekome kome jako treba, il jednostavno bacimo, uvijek se nađe još neka tajna vremenska kapsula, kutija na prašnjavom tavanu koju čovjek zaboravi a ono puna je nekih priča. Tak je moja mama neki dan meni dala moju haljinu koju sam nosila kad sam imala 2 god...
0
Nastavi čitati
1461 Hits
2 Komentara

D life / mode na sve strane, od FHR do novih dućana u Areni, pa savršeno retro mjesto Finjak! (+ flower cupcake)

ARENA MOHITO 2 crBio je to modni overdose, s otvorenjima dućana i modnim revijama naših dizajnera na FHR al sve u svemu divna iskustva:D Novi dućkasi za pobrstit, a ok cijene! Nego, evo stavila sam na prvu fotku ove bijele kaubojke iz Mohita, novog dućana koji se otvoril u Areni. Imam s njima onaj ugly-lijepi moment...
0
Nastavi čitati
1491 Hits
0 Komentara

D life / BFF čoksa, Illamasqua & Bobbi Brown, Brunina glista, Noline kreme, -Love Ana prekjut brend...

borut Sjećate li se onih čokolada "volim te" i "samo ti"? Brijem da su se tak zvale, e pa danas je to tak starinski, sad se furaju BFF čokse:D E to je fakat ljubav! Sljedeću čekam da se zove tagovima npr #choco #kokos ili #jogurtijagoda kajaznam..:)) Mislim, meni je to fora, te promjene i nove stvari. A č...
0
Nastavi čitati
1483 Hits
2 Komentara

D life / novi sony & logitech gadgeti, vintage auti @ CAP, kestenje, spirsana kragna, spirulina smoothie

GADGET SONY SMARTWATCH 2Malo sam se apgrejdala od sony smartbanda, kojeg doduše još uvijek koristim kad vježbam i spavam jer mi bilježi light i deep sleep, al si sad imam i sony smartwatch 2 kojeg nosim po danu, jer mi pokazuje vrijeme:)). Zezam se, osim toga, prek bluetootha ga spajam s mobom, koji je vječito stišan. Nema...
0
Nastavi čitati
1099 Hits
0 Komentara

Random Favourites ~ Book, Stationery, Tea, …

20140928_141837.jpgDo sada nisam pisala o svojim Random favoritima i stvarima koje volim koristiti, a nisu vezane uz kozmetiku i kozmetičke teme. Nekako uvijek žurim s recenzijama proizvoda, pa ovakav “slobodni post” uvijek čeka i čeka :D No neki dan sam shvatila da sam stv...
0
Nastavi čitati
555 Hits
0 Komentara

D life / karting vožnja, München oktoberfest street-style, Versace miris, C. Airlines izložba @ MUO...

karting 1 foto vladimira spindler 2Oćeš vozit? pita me Toni čim sam s malim zakašnjenjem ušla u Karting Arenu Zagreb gdje se neki dan održala Kozmo pressica. Kaj ja? Nakon dvije sekunde, ma može ok! Bila sam već jednom tu na pressici, al nisam vozila jer je bila hrpa frajera koji su se vidno nabrijavali pa reko ono bum preskočila.. S...
0
Nastavi čitati
953 Hits
0 Komentara

Zadnje komentirano

Ovaj fluid nisam probala, ali jedva čekam isprobati nešto od Paula s Choise
Cijena geliranja nije presudna, ja sam isto imala gelirane nokte za 100kn. Ali, ipak treba pripaziti...
Slike vatrometa su odlične! Jako je teško slikati vatromet, to znam iz iskustva
I ja više koristim maske nego regeneratore. Potrudim se držati masku na kosi što duže, jer tako ...
Uvijek stavljam masku za kosu, a regenerator sam skroz izbacila iz upotrebe jer mi se čini da je ma...