Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

D life // moj mist gadget za osvježenje, novi parfem za njega, ljeto, more, kave, ništkorištarenje, super knjiga itd:))

Prije par godina sam dobila neki sprej za kosu, bila je to kao gel tekućina, no kak ja te stvari ne koristim, šiknula sam to van i onda mi je nekaj sinulo. Bilo je ljeto, sparina ko sad i pomislila sam, a kaj da stavim vodu u to i špricam se. Naime, ta bočica baca super mist, onak ide magličasto, da se zalijem, a da opet ne budem mokra. Dakle idealno za grad, po doma, a onda sam se počela sprejat i u autu, ono kad mi sunce piči na lijevu ruku. I tak sam brijala na to i prošlo ljeto, a ovo je moj sprej dobio nasljednika... I to kakvog! Genijalan mist gadget, s usb-om i može služiti ko powerbank hahahaa... Tko mi ga je zmislil? Pa naravno, Hrvoje na e-bayu!

Pofriškala se: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

alcovit

Na fotki gore svijetli u mraku (zapravo inače je tak lampica, a u mraku još bolje zgleda, slemirski hahaha), a ovo dolje se puni na punjač od mobitela, crvena lampica znači da je prazan. A cijena? 12 dolara i to je još među - skupljima. Nutra ide obična voda, ima i ekran na kojemu piše koji postotak vlage ide van, meteo stanica haha.

alcovit

Imam i jednu knjigu za preporuku, iako je naslov zapravo neka uzrečica, glavni lik je spaljen kak bi se reklo. Ima 6 banki i poslovnjak je, ima mega biznis i odjednom odluči promijeniti život. Udovac je, kćer mu živi daleko s obitelji, i on skuži da zapravo treba nešto, neki drive, promjenu, onaj osjećaj valjda koji se javlja kad ti se iskristalizira ta potreba za... nečim, za uzbuđenjem, kad život uđe u neku svoju kolotečinu... I tak on, pun love i s dobrim biznisom, odluči kompaniju prepustiti tajnici koja je zapravo jako iskusna i idealna za njegovo mjesto (da, dobro je skužil) i ode u Francusku raditi kao - batler. Da, batler.

knjiga

To jezapravo priča o nekim ljudima koje je spojila sudbina ili slučajnost. Likovi su različiti, no svojom voljom i karakterima su se nekak svi skompali, a dolazak tog kvazi batlera (za kojeg ne znaju da je zapravo uspješan  poslovnjak) promijeni im živote. Dirljiva priča puna mudrolija koje želiš zapamtiti ili naprosto shvatiš koliko su dobro artikulirane. Zapravo me u svemu fascinira taj moment koji mu se desio, zapravo je svojevoljno skočil na glavu i dočekal se na noge, a sve skupa popraćeno je zanimljivim ljudskim sudbinama koje nisu nužno dobre, već su realistične, svaki sa svojom životnom situacijom. Ton knjige je totalno pozitivan, glavni lik nosi radnju, a ostali se odlično razvijaju oko njegovog dobrog karaktera. Topla preporuka za čitanje, ne samo ljeti, već i inače.

alcovit

A ovo je jedna genijalna stvar za detoksikaciju, inače volim te prah stvari koje se piju jer su praktične i brzo djeluju. Ovaj izbacuje toksine i alkohol, nezamjenjiva stvar za ljeto, naročito kad više izlazimo i noći dulje traju. Ove vrućine su koma i zapravo često zaglibimo navečer vani jer je tak divno kad povjetarac puše. Ovo opako sunce mi dost smeta, nekak mi je gušt brijat ko šišmiš:)). 

alcovit

Imam i jedan super dnevni miris za njega, to je zapravo od Hrvoja. Idealan je za ljeto, grad i za posel čak jer je pravi klasik, nenametljiv, elegantan, dosta eteričan i djeluje muževno. Casual Life od Ferragama. Dosta se osjete friške limunske note, a onda i zeleni list ljubičice, pa geranija... Baza je naravno mošus i bijeli cedar. Divno, divno!

alcovit

Našla sam u vrtu na Krku jednu djetelinu sa četiri lista! Nakon kaj smo je osušili, sprešali je i sad je u Bruninom herbariju. Toga se sjećam kad smo bili klinci, one mape s platnenim koricama i trakama za zavezat. Pa traži list, ovo ono pa prešaj pod mega knjigama, pod nekom enciklopedijom. Neke stvari ostaju iste.

alcovit

Neki je dan na moru bila nevera, tak je puhalo da je more izašlo iz mora:))). Uglavnom išla sam trčat i stala i gledala u tu snagu prirode koja kao da se dere - ja sam šefica. I još je bilo ljudi sa strane, šetali pese i sebe, stajali i gledali zamrznuto, ko da promatraju neki mega show. Priroda nas počastila pravom predstavom...

alcovit

Ljeti su mi salate must have. Na primjer ova gore, grčka, prefina sa sirom i friškim povrćem. Jela sam to u restoranu Karaka, u Krku, imaju super klopu. Hrvoje je jel lignje na žaru, veli da su super, a Bruna pohane lignje, i ona se oduševila. Plus pomfrit naravno:D

alcovit

Iza krčkih zidina žive časne sestre. Popeli smo se na vrh i malo sam virnula nutra, predivan im je teren. Vrt - svaka čast. Pa je došlo par njih, zalijevale su i malo pričale. Simpatičan prizor iz njihovog života, ja sam odozgo gledala i najednom sam se osjećala kao uljez, pa sam se makla. Poštujem njihovu privatnost, tko zna koje su njihove životne priče...

alcovit

A priča ove ekipe je ziher brzina, brzina i brzina. Znači došli smo na benzinsku, pogledam desno a ono neka pila nabrijana, bilo je još tam takvih auti. Neka škvadra iz Nizozemske, išli su na utrku, ne znam di. Uglavnom auti su im bili natovareni ovim nekim čudima za ubrzavanje, ko brzi i žestoki 25.:))) Nutra ide samo vozač, svaki ima svoj bolid. Nisam ljubiteljica brzine i ne razumijem to, ali ovi auti fakat zgledaju fora...:D

alcovit

Kavicaaa! Prvo sam pila na plaji bijelu kavu, a onda sam otkrila ledenu kavu sa šlagom i čoko preljevom. To nisam pila sto godina. Iliti bolje reći jela. To je obrok samo takav, zaboravila sam je fotkat uvijek pojedemo:)). Uglavnom ice coffee! Otkriće, zaboravljeno, apsolutni hit na plaži.

alcovit

Jutro! Izležavanje i beskorisno razmišljanje, koju da sad knjigu počnem čitat? :))

alcovit

Ima u krku i Punta di Galetto, mjesto u šumi, ogromno je, ima kao restač, nekad živu mjuzu, sve na otvorenom, ima i dio di se leži na ležaljkama i gleda na more, ima dio za klince, zakon za familiju... To je nekad bil zabavni park, pa je prošle godine preuređen u ovo super mjesto.

alcovit

Bruna često peca s nonom i znaju ulovit ovak neke manje primjerke, zaboravila sam kak se zovu, ne kužim se u ribe... Al ih nona super spremi i sve maznemo:D

alcovit

Hahaha ovo su nam paradajzi iz vrta, odnosno jedan, brijem da su se dva il spojila:))) Imamo još takvih ludih primjeraka, a i mrkva nam je izašla dupla. Ne znam kakva nam je to voda u Zagrebu da rastu takvi delikventi:D

alcovit

Evo i mjehurića, preslatki su, Bruna brije na njih, imamo valjda 5 tih bočica... ovo gore je fotkano na suncu, ovo dolje u hladu. Oba su kjut!

alcovit
Pusa, Duda:)

 

0
BeautyBox za lipanj '17.

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

uuuuuuuuuu kak je lijepo sve *____________*
Tasha90 posted a comment in Beauty Box-rujan 2016
je,stvarno super,svako jutro uz doručak ga popiješ i nema brige ...
ItGirl posted a comment in Beauty Box-rujan 2016
Znaci super smoothie je odlican? E bas cu si ga nabavit...