Username *
Password *
Remember Me

 

Jednostavan i idealan za nazdraviti povodom skorašnjeg Božića, punč je dio posebnog ugođaja. Tim zagrebačkog restorana Apetit predlaže ovu pitku kreaciju uz neko obiteljsko okupljanje. Može se konzumirati uz neke grickalice ili one klasične kekse s maslacem. Na primjer...!

 

BOZICNI PUNC

PORTO-GROŽĐE I KLINČIĆ
Sastojci za 2l
1 limun
1l crvenog porta
1l soka od grožđa
2 štangice cimeta
6 klinčića
5 žlica smeđeg šećera
8 žlica grožđica

Limun oprati vrućom vodom i izrezati na ploške, ploške limuna zajedno s portom, sokom od grožđa, štangicom cimeta i klinčićem staviti u lonac i na laganoj vatri zakuhati. Sa smeđim šećerom zasladiti i pustiti da se arome razviju, zatim procijediti, u čaše staviti po malo grožđica i zaliti pučom.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location