Veličina fonta: +

  Abbmart stvarčice

  Ovo će biti malo drugačije od onog što ste navikle vidjeti od mene ;-)

  Od Abbmart-a sam dobila par stvarčica na recenziju, kistove Sheep Blusher BrushDuo Fiber Powder Blending Brush i Belleme Blusher

  abbmart 2

  Malo je reći da sam oduševljena. Njihove kistove do sada nisam probala, ali ako je suditi po ova dva koja sam dobila, stvarno ih vrijedi imati, tim više što im je cijena zbilja pristupačna, čak i za naše pojmove. Kistovi su stvarno mekani, ugodni i nježni prema koži, a kist za rumenilo od ovčje dlake već koristim pri svakodnevnom make-upu. 

  Rumenilo je u nijansi 'soft coral', na donjim fotkama možete vidjeti i specifikacije. U kutijici je 8 g proizvoda, što je prilična količina. Izabrala sam ovu nježnu nijansu, pošto sam svijetle puti pa mi baš paše. S novim kistom, aplikacija je besprijekorna.

  abbmart 3

  abbmart 4

  abbmart 5

  abbmart 6

  abbmart 7

  abbmart 8

  Ako vam trebaju novi kistovi, od srca vam preporučujem da probate Abbmartove. Ja sam tamo pronašla novo omiljeno mjesto za kupnju kistova. Posjetitelji mog bloga koji iskoriste banner u gornjem desnom uglu, imaju i pravo na 10% popusta pri kupnji, a ni shipping za Hrvatsku zbilja nije prestrašan. 

  Uživajte!

  p.s. proizvodi dobiveni na recenziju

  Najdraža rumenila
  Deborah Milano Shine Creator ruž za usne

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/