Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Alverde LE Black & Red (shimmer cream & liquid eyeshadow)

Već sam vam spomenula na Facebook stranici, da je trenutno u DM-u nova Alverde LE Black&Red, pa sad kad sam ju istestirala donosim vam svoje dojmove, koji nažalost nisu pretjerano pozitivini.

 

Kolekcija sadrži 4 boje kremastih rumenila, maskare, sjajila, ruževe, tekuća sjenila i višenamjenski shimmer.

Bilo mi se zaista teško odlučiti što kupiti, jer mi je sve izgledalo prekrasno, a htjela sam nešto što nisam imala u svojoj kolekciji, pa je odabir pao na shimmer cream u nijansi #30 Sparkling Red i crnom tekućem sjenilu i nijansi #10 Metallic Black Shimmer cream #30 Sparkling Red dolazi u plastičnom, okruglom pakiranju, težine 6 ml. Prekrasna crvena nijansa sa narančastim odsjajem. Ovo  je u biti višenamjenski proizvod. Možete ga natapkati lagano preko sjajila, preko sjenila ili kao samo sjenilo, možete ga stavljati na tijelo... što god vam padne na pamet.

Ja sam osobno oduševljena bojom ovog proizvoda, jako je efektno na očima, ali sam zato razočarana kvalitetom i trajnošću, jer se jako brzo skupi u pregibu kapka, bez obzira kako ga nanijela. Nažalost.

 

 

 

 

Liquid Eyeshadow #10 Metallic Black dolazi u plastičnom tuba pakiranju od 15 ml. Crne boje (podsjeća me jako na naftu :D)  sa srebrnim sitnim česticama u sebi. Sjenilo je jako efekto, ali je također i jako zafrkano raditi s njim, jer je dosta tekuće i treba paziti kako se nanosi, a i jako brzo se suši.

Kao sam ne funkcionira nikako, jer se pogađate, skuplja u pregibu kad se osuši i onda je manje efektan nego kao tek apliciran. Također, bojom sam oduševljena, intenzivna crna boja, ali to što se skuplja u pregibu me jako razočaralo. 

 

 

 

 

Cijena oba proizvoda je oko 23 kn, a ako iskoristite do kraja mjeseca u DM-u 20 bodova za 20%  popusta na dio "zdrave hrane i prirodne kozmetike" dobit će te popust i na Alverde kozmetiku. Ne bi preporučila ovo sjenilo i shimmer cream, ali imaju divne boje rumenila i ruževa u ponudi. Pa ako vam se nešto svidi, ovaj popust je idealan za iskoristiti. 

 

Jeste već primijetili Alverde LE Black & Red kolekciju? Sviđa li vam se nešto?

Maja xx

0
Ljubav je...
Kryolan&ItGirl Red alert
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location