Veličina fonta: +

  Avon Hidrokolor Absolute ruž - Tender Mauve

  Vjerujete li da postoji neki ruž koji vam nahrani, njeguje, a istovremeno i ostavi najdivniju boju na usnama? Sigurno ste pomislili na neki HE skupi ruž koji, unatoč cijeni, mora obavljati sve te zadatke! E pa danas vam predstavljam ruž, koji je osim pristupačne cijene, poznat po jednoj od najboljih formula koje su pozitivno šokirale moje usne!
   
   
  Dosta sam čitala o njima i  istraživala, te saznala da formula sadržu 6 bitnih elemenata za njegu usana:
   
  - SPF 15 - ovo je postao MUST; bilo da se radi o preparatima za kožu lica, tijela ili samo usnica. Bitno je naglasiti da je briga oko usana jednako važna, jer nam je koža tu jako delikatna i tanka. 
   
  - Vitamin E - u simbiozi s SPF-om, vitamin E štiti sve tijelesne stanice od djelovanja slobodnih radikala. Ima jako antioksidacijsko djelovanje, sprječava  starenje i propadanje stanica
   
  - fitol - nezasićen biljni alkohol - služi za sintezu vitamina ( E i K )
   
  - Vitamin C - stvara i održava kolagen
   
  - kolagen - daje čvrstoću i stabilnost
   
  - 50% udjela hidratantnih sastojaka - što i dokazuje kremasta struktura, nahranjenost  te dugotrajno zadržavanje  na usnama
   
   
  Neki bi rekli da hidratacija utječe na pigmentaciju ruža, i sama tako mislim. No Avonova formula sadrži i samoobnavljajuće pigmente koja je zaslužna za zavidnu pigmentiranost ovako hidratantnih ruževa.
   
   
  Više možete pročitati na: https://melodyofbeauty.blogspot.com/

  Batiste šamponi za suho pranje kose
  OPI THE LIVING DAYLIGHTS

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/