Veličina fonta: +

  Baby blue i dječji crtež

  Bok cure!

  Koji bi bio vaš omiljeni ljetni proizvod? Ako mene pitate - glasam za klima uređaj big grin. Jedina mana mu je da ubija društveni život - mislim, tko želi ići vani kad je unutra tako udobno winking. Hvala dragoj klimi!

   

  Ova prekrasna plava bojica je Gabrini Multivitamin N12 iz 'New Collection'. Na fotkama su dva sloja, bez nadlaka. Za ovako svijetlu boju to je super pigmentacija, četkica je ok i nisam imala problema s nanošenjem, vrijeme sušenja sasvim pristojno... jedini problem su ovi sitni mjehurići koje doduše nisam ni primjetila do idućeg jutra (nokte sam lakirala prije polaska na spavanje). Mislim da mi je ovo prvi lak koji mi je to napravio. A što se tiče trajnosti - e tu sam totalno impresionirana! Nosila sam ga nešto dulje od 24 sata bez nadlaka i nije se otkrhnuo, nije bilo izlizanih vrhova, izgledao je kao da sam ga upravo nalakirala. To ne da je dobro, to je fantastično! Iduću večer, odnosno jutro, prije polaska na spavanje, palo mi je na pamet da nešto isprobam.

   

  Ovo je jedna od novijih stvarčica u Born Pretty Store asortimanu - olovka za nail art u crnoj boji. Ove su olovke puno lakše za rukovanje nego kistovi, to da, ali iskreno, bila sam zadovoljnija rezultatom kojim sam dobila sa cd markerom nego s ovim čudom. Boja je klizila s nokta, kao da je površina bila masna, to je najprecizniji opis, pa sam morala sve preći još jednom. Možete ju naći ovdje, za cijenu od 3.99 $.
  Bih li je preporučila? Na žalost, ne, nije me uopće impresionirala.
  Ovako je manikura izgledala u konačnici.
  Poput dječjeg crteža, jel' da big grin. Baš i nisam tip cure koji nosi cvijeće na noktima ali s ovim mogu živjeti. 
  Biste li i vi mogle?
   
  Do čitanja!
   

  0
  Nenuništiva odjeća protkana uspomenama
  Vatrena kugla

  Povezani postovi

   

  Komentari (2)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  hahah klima meni je ventilator najbolji prijatelj tokom ljeta :P
  super mi je baby blue boja na noktima

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  hvala ti :D
  ma da nije klime, tko bi ljeto preživio... još u staroj kući bez izolacije

   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location