Veličina fonta: +

  Beauty UK Posh Pout - 05 Corally Incorrect

  Beauty UK novitet koji me uz Plumalicious također privukao je i Posh Pout ilitiga popularno nazvana "debeljuca".  Odabrala sam onu u nijansi 05 Corally Incorrect jer ne posjedujem niti jedan proizvod u ovakvoj nijansi.

  Kao što možete primijetiti na slici poviše, sam proizvod je kompletno zapakiran u celofan što mi se jako sviđa jer je kupac na taj način siguran da nitko nije otvarao ni dirao proizvod prije kupnje. 

  Cijena Poush Pout-a iznos oko 25 kn i mislim da je kod nas dostupan u 8 nijansi. Sviđa mi se što je ova nijansa poprilično pigmentirana i nakon nanošenja se dobije jako lijepa i intenzivna boja na usnama.

  Posh Pout je poprilično masne teksture i ujedno hidratantan, ne prelijeva se preko usana. Iako je definiran kao balzam za usne definitivno može poslužiti i kao ruž zbog svoje pigmentacije.

  Trajnost je nešto manje od 2 sata, a prilikom konzumaciju jela i pića boja ravnomjerno blijedi s usana, ostavljajući i dalje hidratantni film na usnama. 

  U odnosu na Deborah Glossy Stick rekla bih da je masniji, manje kvalitetan, cjenovno ali i samom ambalažom jeftiniji i pomalo neugodnijeg (umjetnog) mirisa koji na sreću nestaje nekoliko trenutaka nakon nanošenja. U svakom slučaju, mislim da je za svoju cijenu jako dobar proizvod.

  Slika na usnama nažalost nije dovoljno reprezentativna jer je uživo boja još intenzivnija i vuče više kao boja na lijevoj strani slike, ali bilo je nemoguće uhvatiti realnu boju nakon ne znam ni ja koliko poslikanih fotografija. 

  Svakako vam preporučam da barem bacite pogled na nijanse i obavezno pomirišete proizvod prije kupnje, ukoliko vam smetaju mirisi mazalica za usne. 

  Jeste možda već ugrabili svoj primjerak Posh Pout-a? 

  Maja xx

  L'oreal Professionnel Mythic Oil Souffle d'or njeg...
  Ulja za kosu :)