Veličina fonta: +

  Benefit - Dallas

   

  Benefit Dallas imam u posjedu još od 3. mjeseca kad sam se počastila istim za rođendan, ali iz nekog sebi nepoznatog razloga sam ga tek prije 3 mjeseca počela koristiti. A jedno vrijeme sam razmišljala da ga proslijedim dalje. I dobro što nisam. :D

   

  Kupljen je na nekom blog sale-u, više se ni ne mogu sjetiti kojem jer (koliko sam upoznata) nažalost niti jedna od provjernih on line stranica ne dostavlja Benefit proizvode u Hrvatsku. Iako kao opcija uvijek preostaje eBay ali on dovodi u pitanje autentičnost proizvoda, iz tog razloga sam se odlučila za kupnju preko blog sale-a. Valjda nisam pogriješila. :D

   

   

  Postoje dva pakiranja Dallas bronzera/rumenila ono težine od 9 grama i ono od 12 grama. Pakiranje je kartonsko i rekla bi poprilično jednostavno i nimalo luksuzno. Dallas dolazi zajedno s četkicom koju nisam koristila, jer nemam običaj koristiti četkice koje dolaze zajedno s paletama i rumenilima, valjda stvar navike. 

   

  Dallas je kombinacija boje breskve, smeđe i prljavo roze boje. Neobična boja za proizvod koji je osim u službi rumenila, ujedno odličan i za konturiranje lica.

  Pogodan je za sve tonove kože, ali je bitno da se lagano nanosi i postepeno nadodaje jer je pigmentiran i dosta se trusi, pa pakiranje kao takvo u tom slučaju svakako dobro dođe jer se proizvod iskorištava u potpunosti.

   

  Jako je mekan i svilenkast na dodir te sadrži sitan shimmer (sitne svjetlucave čestice) kada se gleda na direktnoj svijetlosti, ali na licu taj shimmera izostane. 

   

   

  Ima jako dobru trajnost, bez problema mi izdrži na licu tokom cijelog dana s tim da postepeno i ravnomjerno blijedi što duže stoji na licu. Nosim ga i kao bronzer i kao rumenilo, a svakako može poslužiti i kao sjenilo. Izgleda prirodno na licu, nikako narančasto kako to zna biti običaj s nekim bronzerima.

  Cijena mu je 28$ na službenoj stranici. 

   

   

  Jeste isprobale neki od Benefit proizvoda? Dojmovi? Kakav vam se čini Dallas?

  Maja xx

  Nuxe Nirvanesque® - krema za normalnu kožu lica
  Što sam do sad naučila o mirisima