Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D LIFE // dimljeni stol, SPF kreme, corona party, druženja, moji sakoi, ex solaris je raj

  ap09

  Opa, sve se neš vraća na svoje, ovaj dimljeni stol srela sam u zagrebačkom IT restoranu u Jurjevskoj. Svečanu večeru u Bistro Apetit by Marin Rendić organizirala je ekipa iz Abeceda komunikacija, povodom predstavljanja Kampanje u vezi disfagije (poremećaj gutanja).

  Tipka: Dubravka Prpić Znaor // ItGirl.hr

  ap9

  Klopa je savršena, a ekipa je bila preluda, mislim svima su falila druženja pa smo kolege i ja valjali se od smijega brijem... 4 sata. Prije smo se jedva udostojili ostati ćuku vremena, sad nas moraju tjerat hahahahaaa

  avene

  Avene je napravil event u A most unusual gardenu, jednom od fakat najljepših prostora za događanja, imaju divan vrt i uvijek je fun i ležerno.

  becutan

  Bruna ima nove kreme, ove Becutanove mirišu predivno, malo bum si posudila, ziher.

  ce

  Divne beauty novosti ima i Clarins, njihova Calm linija ima savršeno ulje za lice, koje nije toliko masno, već više hidratantno. Jako ugodne formule, brzo se upijaju.

  hub1

  E da, opsjednuta sam sakoima, već neko vrijeme. Imam ih masu.

  hub44

  Ovo su samo neki. Ovaj gore je od Lorete Gudelj, svila. Preudoban, super elegantan, svi me uvijek pitaju - a od kud ti taj sakooo??

  hub9888

  Ovog sam uzela u Peek & Cloppenburg, nosim ga na sve hlače, mekane i one na crtu, onak finjak.

  hub87

  E ovaj srebrni je od Kristine Burje - Krie design. Dugačak je, furam ga ko neki light kaput ovih dana. Ima već par godina.

  krie4

  Bila sam neki dan kod Krie - u njezinom butiku u Gundulićevoj žive super boje. Od crvene do lila i žute. Baš je lijepo sve posložila, tak da ti bude apetitlih kad gledaš sve te nijanse.

  mag658

  Nakon Krie smo skočile u Magnoliu na sok, koji je bil ukrašen ko koktel. Inače tam i najobičnija voda izgleda glamurozno, mjesto je super. Ekipa brije na njihove slastice, ja nisam osoba od slatkog, ali da, jako je lijepo gledati sav taj šareni šećer. Oku super ugodno.

  roots

  Kak su se zahuktala druženja, skočila sam do Boruta, prek puta njegove parfumerije Top u Tomićevoj je Roots. Tam smo si piknuli koktel i manju platu, imaju super klopu ovak ak volite malo pikat uz cugu. Jedno od onih mirnih mjesta u užem centru.

  s321 cr

  Par dana sam provela u Amadria resortu, u hotelu Ivan. To je bivši Solaris. Divno mjesto, išla sam tam na 5. Dane strukovnih nastavnika gdje sam održala edukaciju. Inače članica sam radne skupine izrade Standarda zanimanja i Standarda kvalifikacija za sektor Kožu i tekstil, za novi kurikulum. Sve to vodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, koja je ujedno organizirala Dane strukovnih nastavnika. Velika mi je čast biti dio te ekipe.  

   s 657

  Onaj gore outfit sam imala dok sam držala edukaciju, ofkors sako. Inače, taj je iz Zare od prije par godina, brutalno je praktičan, perem ga često, doma, ko nov je.

  corona

  Kaj se tiče evenata, neki dan sam išla na Corona party. Uletim ja, ono ma ostajem samo pol ćuke, a kad ono od 8 do pol 11 sam ostala haaa uglavnom bilo super fun. To je bil onaj mega vrući dan, al na krovu plesnog centra je fakat bolji zrak.

  Baj baaaj;D

  Duda

  D LIFE // Natašine pletene uspomene & škicanje Var...
  D LIFE // pa tko je ikad rekao da su FIZERSKI SALO...

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/