Veličina fonta: +

  Dainty Doll #004 You are my sunshine

  Već sam vam u prethodnom New In postu spomenula Dainty Doll proizvode koje sam kupila (ruž, rumenilo i sjenilo).

  Danas ću vam predstaviti You are my sunshine rumenilo, s obzirom da sam ga najčešće koristila. Kupljen je na ebay-u, kod ovog sellera za nešto manje od 6 funti sa poštarinom. Dainty Doll proizvodi se mogu kupiti i na feelunique i fragrancedirectu, ali su nešto skuplji od onih na ebayu.

   

   

   

  Sama kutija proizvoda mi se sviđa, sa ženskim likom (Nicola Roberts iz pop grupe Girls Aloud), dok je sama ambalaža rumenila, jednostavna i crna, sa naljepljenim slovima boje starog zlata. Pakiranje je čvrsto i kompaktno, a unutrašnjost krije ogledalo i rumenilo težine 7 grama.

  You are my sunshine rumenilo je nježno roze boje sa izrazitim sjajnim highligtom i ultra jakom pigmentacijom, pa ga treba oprezno nanositi, jer se poprilično i trusi. Ja ga obično nanosim tapkajući sa stippling brush četkicom.

  Trajnost mu je odlična (imajte na umu da trajnost ovisi i o podlozi koju imate na licu) sigurnih 10 sati s tim da boja samog rumenila blijedi, ali highlight ostaje i dalje na obrazima. 

   

  lijevo: bez blica                              desno: sa blicem

   

  Ovakav tip rumenila, kao i highlighteri općenito imaju tendenciju isticanja proširenih pora na obrazima, ukoliko ih imate, savjetujem da možda ovo rumenilo ipak preskočite. 

  Zbog jake pigmentiranosti, teksture, a i sličnosti u boji, You are my sunshine rumenilo me jako podsjetilo na Sleek Makeup rumenilo u nijansi Rose Gold, pa sam napravila i usporedne swatcheve. Nisu identični, jer You are my sunshine više ide na rozo, dok je Rose Gold više na koraljno, ali su teksturom jako slični.

  Možda bi You are my sunshine mogao biti dupe za Nars - Orgasam, koji više vuče na rozo. S obzirom da ga ne posjedujem, nažalost ne mogu usporediti nijanse. 

   

   

   

  Jeste čuli za Dainty Doll? Što mislite o You are my sunshine rumenilu?

  Maja xx

  Giveaway: Nivea mlijeko za tijelo X 3
  Random post #1