Veličina fonta: +

  DIY palete ruževa  Uvijek sam palete za ruževe smatrala praktičnom stvari, ali nikada nisam kupila niti jednu jer imam osjećaj da su često lošije kvalitete ili imaju nekoliko nijasni koje ne bi koristila.
  Praktične su jer mogu uvijek ponijeti sa sobom nekoliko nijansi ruža, a osim toga često šminkam i druge pa mi je ovo puno higijenskije za korisiti.
  Imam metalnu špahtlicu kojom vadim ruž iz palete, nenesem ga na metalnu paletu (pločicu) i nanosim kistom.
  Napravila sam tri palete prema nijansama. Jedna paleta je sa rozim nijansama, druga sa crvenim i treća sa nude i smeđim bojama.  Svaka palete sadrži 5 praznih odvojaka, tj pet ruževa.
  Ruževe sam preselila u paletu tako da sam prepolovila ruž (nekorišteno novi ruž) na pola, lagano ga zagrijala na žlici iznad svijeće i dok jejoš u tekućem stanju prelila u paletu.
  Ruževi nisu promjenili boju, miris niti kvalitetu :)

  Sav pribor i paletu sam očistila alkoholom, a koristila sam nove, nekorištene ruževe.
  Dovoljno je pola ruža, a druga polovica vam ostane za kućnu upotrebu :D
  Ovo je također zgodna ideja za poklon :)

  Evo još slika

   

   

   

   


  Jedino mi je u zadnjoj, crvenoj paleti u prvoj boji ostalo malo mjehurića. Ali to se ne mora dogoditi. Sama sam kriva jer sam dodavala ruž kad se već počeo hvatati za stijenke žlice.

  Ruževi su od Nyx-a, pupe i Revlona.
  Imam ih već nekoliko mjeseci i nema nikave promjene u odnosu na ruž u originalnom pakiranju :)

  Palete sam kupila na camera ready make up stranicama, ali oni više nemaju povoljniji način slanja u Hrvatsku već poštarina iznosi oko 40$.
  Sigurna sam da se slične palete mogu nači na ebayu, a možete iskorisiti i neke potrošene palete od sjenila, ruževa ili korektora.

  Avon Perfect Kiss ruževi
  Illamasqua - Alchemy

  Povezani postovi