Veličina fonta: +

  DIY-povoljna i jednostavna organizacija kozmetike

  Pozdrav!

  S vama sam već neko vrijeme, ali bila sam više u ulozi čitatelja. Inače vodim beauty blog na linku http://misskitschblog.wordpress.com/ pa ako ste zainteresirani, bilo bi mi drago da pogledate. Blog je tek u razvoju, ali trudim se pisati što privlačnije teme.

  Danas sam odlučila i ovdje pisati svoje postove. Za početak sam odabrala post koji govori mojoj organizaciji kozmetike. Kod mene je uvijek kičasto i šareno pa se nekim minimalistima možda to neće dopasti, ali vjerujem da ćete pronaći neku idejicu za sebe ili ću vas inspirirati u nekom drugačijem smjeru. 

  b2ap3_thumbnail_brush-holder.jpgb2ap3_thumbnail_brush-holder-2.jpgb2ap3_thumbnail_epruvete-kik.jpgStalci za kistove znaju koštati više stotina kuna što je zaista previše. U KiK-u sam naišla na ovaj stalak s preslatkim šarenim epruveticama za rakiju(15,00kn/kom). Odmah sam vidjela svoje kistove u njemu. Multifunkcionalnost ovog stalka ogleda se i u tome što se kistovi mogu stabilno staviti i u epruvete i bez njih(za one koji ne preferiraju šarenilo poput mene).

  b2ap3_thumbnail_tool-box.jpgb2ap3_thumbnail_ladica.jpgKupila sam ovu ružnu crvenu kutiju za alat u nekom sve po 8 dućanu za otprilike toliko isto kuna i super mi je došao kao još jedan organizator šminke.

  b2ap3_thumbnail_kutijice.jpg Prozirne kutijice(17,00kn/kom) za držanje blazinica i štapića :-)

  b2ap3_thumbnail_tapii.jpgb2ap3_thumbnail_tapii-2.jpg Kozmetičke štapiće volim prepoloviti jer iz neke čudne navike nikad ne koristim obje strane istih. Čuvam ih u ovim malim, slatkim kutijicama.

  b2ap3_thumbnail_ladica_20140301-211821_1.jpg Ladicu je uvijek dobro podijeliti na više manjih dijelova radi lakšeg snalaženja i organizacije.

  b2ap3_thumbnail_tegla-kremice.jpg U ovu teglicu ubacujem male tubice kremica

  b2ap3_thumbnail_brush-bag.jpg Ukrasne vrećice sam objesila po zidovima i praktične su za držanje četki za kosu, pegle, dezodoransa i sl. proizvoda za koje želim da su mi uvijek na dohvat ruke.

  b2ap3_thumbnail_wall-organizer.jpg Memo ploča iz Kika(17,00kn) na koju sam ukrasnim pribadačama pričvrstila različite stvarčice za koje također želim da su mi na dohvat ruke, a dovoljno daleko od mog mališana koji se voli igrati maminom šminkom. Blazinice mi je također lijepo za čuvati u ukrasnim vrećicama koje možete vidjeti na slici.

  b2ap3_thumbnail_brush.jpg Još jedna idejica za držanje kistova ili maskarica...

  ...i to bi bilo sve ovaj put. Nadam se da ste dobili koju ideju čitajući ovaj post. Što se vama najviše sviđa, a što biste napravili drugačije? Pozdrav! :-) http://misskitschblog.wordpress.com/

   

   

  Lokacija (Karta)

  Nott.Jewelz - spring break!
  Sleek i-Divine ULTRA MATTES V2 DARKS paleta