Veličina fonta: +

  Dnevni look ( wet n wild )

  U zadnjem postu sam vam predstavila Wet N Wild paletu u nijansi Petal Plusher koja je super, divna i krasna! A na blogu i fejsu sam vas pitala koji look bi voljeli više vidjeti; dnevni ili večernji look! Više vas je bilo zainteresirano za dnevni look pa sam se tako i odlučila na najjednostavniju varijantu dnevnog looka.

  Prvo je najvažnije nanijeti dobru bazu za oči. Ja koristim NYX bazu, ali možete i kremastu olovku u bijeloj nijansi. Prvo sam, na kist za blendanje, nježno natapkala drugu nijansu iz desnog reda, i izblendala ju u pregib kapka. Prva bijela mat nijansa iz lijeve strane služila mi je kao sjenilo za prednji dio kapka, ispod obrva te po cijelom kapku.  Kako bih pojačala smokey efekt, na meki kist sam nanijela treću nijansu iz lijevog reda te kružnim pokretima nanosila sjenilo sve dok nije ostavilo mekani smokey efekt.  Kako bih napravila veći efekt, suptilno sam izblendala istu ljubičastu nijansu na donji dio kapka.

  Kada sam sve to izblendala, gledam da li ima još oštrih linija. Ako ima, na najmekaniji kist za blendanje, koji je čist, nanosim drugu nijansu iz lijevog reda te blendam sve oštre linije. Malo maskare i to je to!

  Na obraze sam nanijela malo koraljnog rumenila sa dozom shimmera, na licu je Wet N Wild puder, a na usnama sam koristila Avonov Tender Mauve hidrokolor ruž za usne! Maskara je slavna Miss Manga od Loreala!

  Kako vam se sviđa?

   

  MAMA JEDNE TINEJDŽERKE
  ELIZABETH ARDEN: GREEN TEA HONEY DROPS BODY CREAM