Savršeni proizvodi po meni, prvo kad sam čitala na L'orelovoj stranici info o proizvodima bila sam skeptična jer nadam se da čete se složiti nekako mi se činilo nerealno da se u roku od samo 9 dana mogu već vidjeti razlike/rezultati....

...no razuvjerili su me....ja vidim rezultate...moja je kosa stvarno snažnija....


Dakle L'oreal piše "95% žena primijetilo je razliku!*

Otkrijte prvi program s trostrukim djelovanjem koji sadrži arginin, aktivni sastojak potreban za rast zdrave i snažne kose.
Upotrebom spreja za jačanje kose ELSEVE ARGININE RESIST X3 korijen vlasi je nahranjen, sama je vlas restrukturirana, a nova kosa koja raste postaje otpornija. 
*samoprocjena 340 žena koje su koristile proizvode 9 dana


Prvi program s trostrukim djelovanjem za lomljivu kosu.
Krhkoj, slaboj kosi nedostaju osnovni hranjivi sastojci, manje je otporna na vanjska štetna djelovanja i sklona je ispadanju. Nova formula obogaćena Argininom + Proteinom* :
1. ojačava vlasi
2. hrani kosu od korijena
3. daje osjećaj snažne kose


Iznimna koncentriranost arginina sadržanog u liniji proizvoda ELSEVE ARGININE RESIST X3 savršeno obavija vlas kose. Od prvog nanošenja prekriva oštećena područja. Prirodna zaštita kose je obnovljena. Kosa više ne gubi esencijalne hranjive tvari. Vlas je obnovljena. 

*sastojak dobiven iz proteina
** usporedni test nakon upotrebe šampona + regeneratora + proizvoda za njegu vs. klasični šampon 
"E sad, ja sam kupila sva tri proizvoda koja je L'oreal namijenio za RH tržište, ali maska se koliko sam informirana može naći u Mulleru koji je meni daleko, uglavnom, slijedila sam upute korištenja, šamponirala sam kosu kao što to činim i inače jednom , a zatim bi kosu dobro natopila regeneratorom   i nakon feniranja špricala bih kosu sprejom ( sprej možete nanositi i na mokru i na suhu kosu), inače sprej sam koristila svaku noć prije spavanja, našpricala bih ga a zatim masažom dobro utrljala....nakon  10 dana korištenja proizvoda mogu reći da  je stvarno  moja kosa snažnija kao da je dobila na čvrstoći ne kužim kako se to desilo u tako kratkom vremenu ali stvarno se desilo.....i tako dok se ja nastavim čuditi ovom proizvodu vi kupite pa probajte...:)Prednosti:

 

 

Mane:

 

 

 

 
Probali, kakvi su vam L'orealovi proizvodi za kosu???