Essence proizvodi me nikad nisu privlacili, da li zbog cijene ili zbog izgleda pojedinih proizvoda, nisam sigurna. Prije ce biti zbog cijene, jer po meni ono sto je skuplje to je i bolje..a posto imam osjetljivu kozu ne da mi se experimentisati. Ali naravno to uvijek i ne mora da bude tako. Tako me ovaj Essence proizvod pozitivno iznenadio.

Dostupan je u 4 nijanse: 

Trenutno posjedujem nijansu pod brojem 3. Ovaj korektor koristim vec duze vrijeme (drugi i ne kupujem). Lagan je, sadrzi vitamin A, ima solidno prekrivanje. Nemam neki problem sa pristicima, i crvenilom po licu..ali i onim danima mi dobro dodje, njim uspijem prekriti crvene pristice i mrlje nakon pristica. Takodjer, dobar je u prekrivanju podocnjaka. Ono sto mi se posebno svidjelo, jeste mekani kistic, koji lijepo i njezno klizi po licu. Takodjer, bitno je spomenuti da ne izazivaju nove pristice.

Kada uzmemo u obzir cijenu i sve prednosti i nedostatke, ovaj korektor se isplati kupiti onima koji nemaju velike probleme sa pristicima i raznim nepravilnostima.

Jeste li vec isprobale ovaj korektor ? Kako vam se cini ? Da li ste zadovoljne sa njim ?

btw ovo je moj prvi post, pa ne uzimajte za zlo ako sam negdje pogrijesila :**