Trenutno se u Mulleru može pronaći zadnja LE kolekcija od Essenca - Class of 2013, koja je namjenjena za listopad 2012. 

Kako mi je Wild Craft promakla, (hvala cure šta ste razgrabile sve :D ) nisam očekivala da ću nabasati na ovu kolekciju. A, pogotovo ne na ovo divno rumenilo koje je stajalo jedino netaknuto na polici i čekalo samo mene. Karma baby! I naravno da sam ga ugrabila, ako još tome nadodamo i popust na kompletnu dekorativu od 25% (koju Muller ima još danas!) mojoj sreći nije bilo kraja! 

Uz rumenilo, kupila sam i sjenilo za oči u olovci. 

 

Essence Class of 2013. - 01 Alfa Better Gamma 

 

dnevno svijetlo

 

sa blicem

 

dnevno svijetlo

 

Alfa Better Gamma rumenilo - dolazi u okrugloj, prozirnoj i ne baš kvalitetnoj plastičnoj ambalaži, težine 4.5 grama. 

Klasična roza boja rumenila koja pomiješana sa crvenim uzorkom dobiva na dubini te boja biva tamnije roza, sa primjesom crvene. Rumenilo je jako mekano za nanošenje, te se pomalo trusi. Trajnost mu je prosječna, oko 4-5 sati na mom licu. Sasvim zadovoljavajuće, a cijena mu je oko 26 kn. 

 

Uz rumenilo sam se odlučila i za sjenilo u olovci, jer sam zamislila da ću je nositi prije nanošenja sjenila, da dobijem na intenzitetu i dubini boje sjenila. Iako se može koristi samo kao sjenilo ili kao eyeliner.

 

Essence Class of 2013. - 02 School's Out Forever

 

 

 

School's out forever - je siva metalik olovka sa primjesom zelenkasto zlatne (khaki) boje, iako na kapcima djeluje više kao tamnija bijela, sa metalik odsjajem. Težine je 1.7 grama, a cijena je oko 15- ak. 

Nije masna, pa se i ne preslikava na kapke. Odlično se ponaša na kapcima, jer jednom nanešena fiksira se i ne mrda sigurnih 5 sati, tada počinje gubiti na intenzitetu i počinje se uvlačiti u bore. Nanijela sam je bez baze, uz napomenu da nemam masne kapke. 

 

Sada vas ostavljam swatchevima:

 

dnevno svijetlo

lijevo: samo rozo rumenilo, sredina: samo crvena linija, desno: pomiješane sve boje zajedno

 

sa blicem 

 

sa blicem

 

dnevno svijetlo

 

 

Sviđa li vam se Class of 2013. kolekcija? Jeste vi uspjele nešto ugrabiti?

Maja xx