Zadnjih dana sam slabo aktivna. Razloga je dosta- no glavni je- počeli su rokovi. Imam još par ispita do kraja (jučer sam otvorila sezonu ispita sa četvorkomJ) a imam ozbiljnu namjeru sve ih podavati u ova 2 roka. To je glavni razlog zašto neću biti toliko aktivna! Drugi je- što uvijek imam neke poslovne suradnje a one imaju prednost, pa oduzimaju vrijeme.  Sve blogerice znaju da napisati post nije čas posla. Treba vremena dok se poslika, a ako još fotić ne sluša taj dan eto muke. Pa dok se slike srede i na kraju dok se napiše. Ne zaboravimo i postavljanje svega zajedno. Zato sam aktivnija na Facebooku, gdje vrlo često objavljujem novostiJ

P1210506

Jučer sam u Mulleru našla dvije Essence LE kolekcije. Onu sa pigmentima i Cherry blossom.

P1210509

P1210511

Pigmenti su bili na zasebnoj polici pa prošvrljajte. Uzela sam dva #14 strawberry smoothie i #02 smell the caramel. Predivni su! Obožavam ih! Odlični za korištenje, super se blendaju, dugo traju i treba ih minimalno.  

P1210516

Ako naletite na njih, svakako ih nabavite. Cijena je oko 24 kn. Nadam se da ću uspjet ugrabit još kojeg.

FOTD sa pigmentima. Slika je mrvicu potamljena da ih bolje vidite na očima, ali cijeli makeup je bio jako nježan jer sam išla na ispit.

fotografija

Trepavice su već godinama moja ljubav. Imam za njih jednu ladicu (eto toliko ih volim), ali sam često lijena staviti ih (što je glupo jer za njih doslovno treba 2 minute). Papirnate trepavice sa motivom cvjetića. Već u glavi imam ideju za makeup. Cijena je oko 23 kn.

P1210505

To je za sada to! Uploada se video za darivanje. Svašta vas lijepoga očekuje! Ali morat ćete se ovaj put malo potruditi, no zato sam vam omogućila dodatne ulaze! Svakao svratite na moj blog večeras!

Love,

Maybe