Veličina fonta: +

  Essie ~ Comfy in Cashmere

  Evo me ponovo s recenzijom laka :) Ovoga puta predstavljam novi Essie u svojoj kolekciji. Riječ je onijansi Comfy in Cashmere – dio novije Essie kolekcije Cashmere Matte, koja je izašla na početku ove, 2015. godine i oko koje sam ludila na svim svojim Facebook profilima kada sam ju ugledala :D

  Kompletna kolekcija mi se svidjela, jer se radi o neutralnim, a opet luksuznim i posebnim bojama.Bojama koje su inspirirane bogatim kašmirom. Ono što još čini kompletnu kolekciju posebnom je to što svi lakovi imaju matt završetak, što ih čini prepoznatljivima u odnosu na druge Essie lakove, koje većinom krasi bogat sjaj

  20150303_172652.jpg

  Zamišljala sam slikanje ovoga laka na nekoj toploj vesti, ali me lijepo vrijeme potaknulo da ga odvedem u šetnju i ipak slikam u blizini cvijeća :)

  Palo mi je na pamet da naručim sve lakove iz kolekcije, jer je svaki divan na svoj način i lijepo nosiv, ali sam započela s Comfy in Cashmere. Ovo je zbilja posebna, neutralna, svakodnevna boja. Boja koja jepouzdana, ugodna, nekako udobna – kako joj i samo ime govori. Jedna od onih nijansi s kojom ne mogu pogriješiti kada mi se ne nose žarke boje i želim nešto prizemljeno na noktima, a da nije predosadno.

  Naručila sam ga s Ebay-a – ovdje. Platila sam oko 60 kunaStigao mi je za nekih tjedan i pol dana. SveEssie lakove naručujem, jer koštaju uglavnom manje nego u našim drogerijama (koje nemaju odmah nove kolekcije) i kada mi dođe na adresu dobijem novi, friški lak, a ne polu isušeni, čudne boje

  20150302_105147.jpg

  20150302_105154.jpg

  Kao što vidite na gornjim slikama, boja je baš neobično svakodnevnaSiva-nude nijansa, koja ima misteriozni, ljubičasti ton u sebi, koji čini sve posebnim i drugačijim.

  APLICIRANJE – kada je riječ o nanošenju ovog laka, ono ide glatko. Četkica je tanka, ali se širi u lijepu lepezu, koja uredno i ravnomjerno raspoređuje proizvod. Nikakvih problema tu nisam imala, sve ide brzo i lako :)

  SUŠENJE – lak se suši vrlo brzoDok nanosim boju na peti nokat, na onom prvom je skroz suh.Završnica je već najavljeno matt i ne oprašta neuredne nokte. Svaku nepravilnost, oštećenje, višak kožice oko njega će dodatno naglasiti.

  TRAJNOST - trajnost je najveće razočaranje i ono što čini ovaj lak totalno nekvalitetnim. Naime, meni se oguli/oljušti isti danKoliko god da ga pažljivo nanesem (uvijek stavljam dva sloja). Čim operem dva puta ruke i jednom suđe on na pola nokta nestane :/ Mislila sam da nešto nije u redu s mojim primjerkom laka i jedva sam se natjerala uopće napisati ovu recenziju. No, pročitala sam da mnogi dijele iste utiske. 

  20150303_172754.jpg

  e mogu govoriti za ostale lakove iz kolekcije Cashmere Matteno ovaj ne bih nikome preporučila da kupi. Dobit ćete jako nekvalitetan, mogla bih reći užasan proizvod, po ne baš maloj cijeni za jedan lak.Mislim da su Essence Color & Go, daleko viša klasa od ovog mog Essie primjerka. 

  Osim što brzinom munje nestane s nokta, promijeni i boju. Ona postane nekako bljakasta, kao da imam blato na noktima. Kako sati prolaze nije više zanimljiva kao na slikama :/

  Šteta za Essie, koji nikad ne razočara. Šteta za ovu lijepu nijansu :/

  Jeste li vidjele novu Essie Cashmere Matte kolekciju? Koja nijansa Vam je najljepša? Jeste li možda koju isprobale? 

  Hvala na čitanju!! :) :)

  0
  D life / avene cold krema i kupanje, i love..., ch...
  Oriflame THE ONE Long Wear lakovi za nokte ~ Gold ...

  Povezani postovi

   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location