Veličina fonta: +

  Favoriti Lipnja 2014

  Prebrzo nam je prošao Lipanj! Nisam se ni okrenula, a on mi je zbrisao! Ali što je tu je! Živim na otoku, pa sezona znači meni napučenost i zabava! Ono.... ljudiii! Ali ajmo mi na moje favorite koji su mi pravili društvo ovaj mjesec!

  Balea tuširalica bez koje jednostavno, trenutno, ne mogu zamisliti tuširanje nakon napornog dana! Miris je toliko voćno osvježavajuć da će vas razbuditi i dati vam dodatnu energiju! Preporuke!

  Avonov losion za samotamnjenje - neću puno o njemu jer ide detaljnija recenzija, ali me je svakako oduševio!

  Olivalova noćna krema od ulja smilja me svakodnevno spašava od svega što pokuša negativno utjecati na moju kožu! Koristim ju kao dnevnu i noćnu i stvarno je odlična. Nije teška, nisam dobila prištiće od nje,a i miris mi je svjež i dosta snažan. Recenziju možete pročitati ovdje : Olival kreme

  Najdraži puder cijelog bloganja, jedan koji je zamijenio moj Catrice photo finish, jedan jedini WnW puder! Odličan je, obožavam ga, a stalno ga preporučam! Nije pretežak, lijepo pokriva, i stoji na licu! Detaljnu recenziju možete naći ovdje : Wet N Wild

  Rumenilo koje je zamijenilo moj HG Candid Coral od Elf-a, je S-he rumenilo, a njega nanosim kosim kistićem tj. kosim kabukijem. Također i Oriflameov puder u kamenu nanosim istim kistom i oduševljena sam kombinacijom!

  Još jedan wnw proizvod, a to je ruž, kričavo roze nijanse imena E511B Nouveau Pink! Odličan je zaista, predivna boja, dugotrajnost na usnama i miris koji podsjeća na mamine ruževe!

  I na kraju, nekozmetički favoriti - knjige! Svaki dan u isto vrijeme, dok sunce zalazi, sjednem na terasu i čitam. Predivno je i mirno, dok pijuckam kavicu! Evo i pogleda sa terase!

   

  Za više informacija kliknite ovdje KLIK

  BIONSEN: Deo Total Body
  SOS Hair krema za kosu ~ Loko prirodna kozmetika