Veličina fonta: +

  Favoriti u Rujnu

  Ovaj mjesec sam uranila sa favoritima, za razliku od prošlog mjeseca, te vam danas donosim favorite koje sam najčešće koristila, a ima i jedan neuobičajen favorit koji mi je puno pomogao ...

  Stoga, čitajte dalje, ako vas zanima o čemu se radi! ;)

   

   

  Higher Nature Vitamin D - da, uključila sam vitamin u favorite, iz tog razloga jer mi je pomogao. A, kako mi je pomogao? E, pa najviše u tome što su mi se nokti strašno listali i pucali, a iskreno ne sjećam se kad se to zadnji put dogodilo. Znam da zbog dosta stresa, neispavanost, ne baš najzdravije prehrane (ali trudim se! :D ) i sve ostaloga šta uglavnom čini živote ljude :D organizam je zbog nedostaka potrebnih vitamina  počeo (za početak) reagirati opadanjem kose (kronično!) i pucanjem i listanjem noktiju. Pa se trudim dovesti to u normalu, te sam počela piti vitamine. Izdvajam vitamin D sa dodatkom D3 vitamina jer mi se do sada pokazao najbolji, pucanje i listanje noktiju je prestalo nakon 15 dana svakodnevnog konzumiranja i sad ima čvrste nokte, koji ne pucaju. 

  Pijem jednu kapsulu dnevno, prije jela, iako je navedeno u uputama da se mogu popiti i dvije, ali meni je i ta jedna sasvim dovoljna. 

  Kupljen je na feelunique za 5.5 funti i besplatnom poštarinom, a sadrži 120 kapsula što će biti dovoljno za otprilike 4 mjeseca konzumiranja. 

  Svakako preporučam, ako imate problema sa pucanjem i listanjem noktiju, a odličan je i za čvrste kosti u kombinaciji sa kalcijem. 

   

   

  Trilogy Rosehip Oil - je već recenziran ovdje, pa se nema smisla ponavljati iako je super proizvod!

   

  Maybelline Color Tattoo #55 Immortal Charcoal je također recenziran ovdje.

   

  Guerlain Shalimar Initial - predivni orijentalac, za kojim posežem najčešće u zadnje vrijeme ili za njegovom L'eau verzijom. Predivni parfemi koji će uskoro dobiti i svoj (usporedni) zajednički post, pa će te ih i vi upoznat malo bolje. :)

   

  To je to za rujan od mene! :)

   

  Koju su vaši favoriti iz Rujna? 

  Maja xx

  0
  SLEEK RUMENILA
  Plava i crvena manikura

  Povezani postovi

   

  Komentari (2)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  vidis ovaj vitamin D mi se svidja, stvarno je spasil nokte, a? super!!! meni se cesto listaju, al mi kosa jos ne opada

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  Ne mora nužno opadanje kose bit povezano sa pucanjem i listanjem noktiju. Ali, u takvim slučajevima je uglavnom problem u organizmu tj. nedostatak nekog vitamina. Inače vitamin A je dobar za kosu i nokte, a vitamin D za nokte i kosti. Meni je...

  Ne mora nužno opadanje kose bit povezano sa pucanjem i listanjem noktiju. Ali, u takvim slučajevima je uglavnom problem u organizmu tj. nedostatak nekog vitamina. Inače vitamin A je dobar za kosu i nokte, a vitamin D za nokte i kosti. Meni je zaista pomoga ovaj vitamin, jer mi se nokti više ne listaju i očvrsnuli su. Mislin da općenito uzimanje vitamina, kao dodatka prehrani nije zgoreg, jer nema šanse da dobijemo sve žive potrebne vitamine iz spize koju jedemo.

  Pročitaj više
   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location