Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Favoriti u studenom

Evo nas u posljednjem mjesecu 2012. godine, nekako sam se prosincu najviše veselila, a još više se veslim onom što će i što bi mogla 2013. godina donijeti sa sobom. Nadam se da će biti puno bolja od prethodne. Kako meni, tako i Vama ;)

 

Danas su na redu prošlomjesečni favoriti.

 

 

Bourjois mineralni deo sprej kojeg već trošim dugo, ne znam ni ja koju bocu po redu i iz tog razloga, mi ni nije jasno kako prije nije dospio u mjesečne favorite. No dobro, ima prekrasan puderasto cvijetni miris, ne sadrži alkohol, aluminijske soli i parabene. Miris se dugo zadržava na koži. Inače, ova (roza) varijanta spreja mi najljepše miriši, a postoje još u zelenoj i plavoj boji. Oni su više osvježavajući i citrusni, ako me sjećanje dobro služi. Cijena je nešto više od 20- ak i može ga se kupiti u skoro svim drogerijama i trgovinama. 

 

Essence I love Extreme maskara - mislim da sam ovu maskaru već spominjala u nekom od mjesečnih favorita, ali jednostavno je ne mogu dovoljno nahvaliti koliko mi je odlična. Napravim izlet sa nekom drugom maskarom, ali se uvijek vratim ovoj. Lijepo izduži i uvijek trepavice,  dobiju na volumenu, meni je idealna i ne trusi se, ali sam čitala da se nekim curama trusi, ja to kod sebe nisam primijetila. Sadrži 12 ml, a cijena u lokalnim drogerijama (osim Bipe) iznosi oko 25 kn.

 

Robert Piguet Calypso - o ovom mirisu sam sve već napisala ovdje.

 

Skin79 Vip Gold Super BB krema - trenutno favorit među BB kremama, koju koristim najčešće u posljednjih mjesec dana. Jako lagana, lijepo ujednači lice i daje zdravi izgled. A, nešto više o njoj će te ubrzo čitati na blogu.

 

 

To bi bilo to za favorite studenog. Što se kod vas našlo među prošlomjesečnim favoritima?

Maja xx

0
Darivanje II.
ŠAMPONI ZA SUHO PRANJE KOSE
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location