Veličina fonta: +

  FLORMAR PERFECT COVERAGE CONCEALER

  Evo recenzije za jedan odličan korektor za područje oko očiju.

  Korektor dolazi u 10 ml i ja sam ga platila u njihovoj trgovini oko 31, 32kn. Zemlja porijekla je Turska.

  Na njemu piše da posebna formula sadrži sastojke dizajnirane za prevenciju znakove ranog starenja i da pruža prirodan izgled.

  E sad, što se toga tiče, čini mi se da imaju pravo! :)  Definitivno pruža prirodan izgled, al čini mi se da su mi se i smanjile vrečice ispod očiju (iako nikad nisam ni imala previše problema s njima).


  Što se tiče nijanse, ja imam 01 (to mi je ljubazna prodavačica našla - jer ja da sam išla tražiti ovu nijansu nikad nebi uzela za sebe a na slikama će te vidjeti i zašto) .


  Vidite kako sam svjetla, a vidite boju korektora. Ali što je nevjerovatno, meni ta boja odlično prekrije područje oko očiju! :)

  Da ne ispadne da pričaj bajke, sliku s dokazom možete vidjeti na :http://niki-veki.blogspot.com/2012/04/flormar-perfect-coverage-concealer.html jer mi ju nikako ovdje nije dalo učitati.

  Za ovaj proizvod imam same pohvale i preporučam ga svima.

  Što se tiče ostalih nijansi, vidjela sam da ima još 4 nijanse, samo meni ova pod 1 ne sliči baš ovome što ja imam, tako da ako planirate naručiti online, prije pogledajte swatcheve na netu.

  Ja sam svoj korektor kupila u Flormar prodavaonici u Rijeci i znam da ju imaju i u Zagrebu. Ukoliko nigdje u svojoj blizini nemate njihovu prodavaonicu, možete naručiti sa stranice http://www.diva-kozmetika.com/.   (Tamo je proizvod čak i jeftiniji :) )


  I to bi bilo to!

  Imate li vi što od Flormar kozmetike da obožavate i svima bi ste preporučile?

  Pozdrav!

  Niki s bloga Little Happy Heaven (http://niki-veki.blogspot.com)

  Darivanje - Lak za nokte i ruž za usne je završilo
  Prvo darivanje - slavimo 1000 posjeta mojem blogu!...

  Povezani postovi