Veličina fonta: +

  Flormar Ultra Cooper/Green/Grey

  P1230394

  Prije nekoliko tjedana, Kozmo je u svojoj ponudi srijedom imao 30% popusta na sjenila i olovke za oči. Kako su olovke moja opsesija, iskoristila sam priliku i kupila prvu Flormar Ultra olovku za oči Bila je to Cooper olovka. Par dana kasnije sam se vratila po još dvije.

  Iako cijena odskače od one koju očekujemo za Flormar (40 kn), ove olovke potpuno opravdavaju kvalitetu. Jedne su od najboljih koje sam imala priliku isprobati. I jedina mana je što dolaze u svega 7 nijansi.

  Ambalaža je crna, dosta profinjeno izgleda i razlikuje ih od ostalih Flormar olovaka. Odlično se šilje. Pod time prvenstveno mislim da ih mogu išiljit do vrha. Time dolazim do druge kvalitete olovke- nije pre mekana. Ali opet nije ni suha. Lagano klizi po kapku i još lakše se blenda. Iako se nigdje ne navodi da su to vodootporne olovke, one ostaju cijeli dan na waterlineu.

  P1230400

  Cooper je brončana nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom. U prvom sloju je najmanje pigmentirana od ostale 2 koje posjedujem. Shimmer je zaista mali i daje samo decentan sjaj, ne grbe (što je inače slučaj). Za jaču vidljivost ove olovke, ako ju blendate trebate 3,4 sloja.

  cooper

  P1230454

  Grey je siva, pomalo metalik olovka. Odlično pigmentirana. Samo 2 sloja su vam potrebna kada ju blendate da bi dobili svu punoću boje.

  grey

  P1230440

  Green metalik svijetla zelena, super pigmentirana. Kao i sivoj potrebna su joj 2 sloja kada ju blendate da bi dobili svu punoću boje.

  green

  Nakon što ih izbendate  ili nanesete i one se ugodno smjeste, ne mrdaju sa vaših kapaka satima.

  Cijena je 40 kn po komadu (u Kozmu). Dostupne su u Kozmu i Flormar prodavaonicama.

  Jeste li ih isprobali?

  Love,

  Maybe

  0
  Halloween Nail Art Izazov - Nadgrobni spomenik
  Favoriti tjedna #5
   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location