Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

FOTD, NOTD & random

Vikend konačno. Bio je ovo naporan tjedan. Puno svega a u biti ničega. Mrzim tjedne u kojima se sve nešto dešava a ništa završava. Ali ti tjedni, kako ih ja zovem, tjedni pripreme moraju postojati. Još sam jučer imala ispit. Uglavnom su mi svi predmeti koje sam slušala bili zanimljivi, ali ovaj …KOMA živa! Toliko sam se ubijala pokušavajući shvatiti gradivo da sam pribjegla zadnjoj mjeri- prepisivanju na papir! Inače nemam volje to raditi, ali sada nije bilo druge opcije. Na kraju sam ga naučila i nadajmo se da će rezultat biti pozitivan.

IMG 2909

Već sam prije spominjala da volim romantični makeup. Volim romantiku u svemu osim u svom ljubavnom životu. Znam, čudno, nema smisla. Posebno ne jer sam odrasla gledajući teen filmove sa sretnim završetcima, sanjala o svom princu na bijelom konju i onda šok. Dobila sam ga i shvatila da to nije za mene. Znate ove divne filmske situacije? Preromantične. Sve savršeno. Da, sve mi je to pružio ali mene je to gušilo. Ipak je ljepše na filmu nego u stvarnosti, barem meni. I dan danas smo taj dečko i ja odlični prijatelji, ima divnu djevojku i zajedno uživaju u onome što vole. A ja, pa ja sam dobila svog princa na bijelom konju. Bez romantike i sasvim sam sretna sa time. J

IMG 2932

Zadnjih dana sam nekako u 50-e modu. „mrkva“ hlače (koje valjda stoje jedino meni i mojoj mami:P), bež i nježno roze nijanse,… nježan makeup, pomalo valovita kosa ili punđice,… jučer sam tu svoju monotoniju razbila sa lakom boje maline. Eveline lakovi su osvojili moje srce. Suše se ekspresno brzo, čak bi se u jednom tankom sloju mogli divno nanijeti bez ni ružnih :prvi sloj crtica:. Cijena ih je bagatelna. Trajanje nije nešto posebno dugo, drugi dan mi se vrh već povlači ali su savršeni. Pomeli su konkurenciju.

IMG 2942

Ovih dana mi je uvjet za makeup – brzina! Podloga je Avon mattifying fundation (netural beige), sjenila su Urban Decay (sellout i twice baked). Maskara BeYu Model maskara (crna),a rumenilo theBalm (Cabana boy). Korektore su zamijenili camouflage stick od Malu Wilza.

IMG 2944

Neki dan mi je sa ebaya došla ova narukvica. Divna mi je. Puna malih privjesaka. Ima ih u raznim nijansama.

Šaljem vam pusu, uživajte u vikenduJ

Love,

Maybe

1
Ma kakav vikend
Stara manikura u malo ponovljenom izdanju
 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

da se nadamo da će idući tjedan bit' bolji ;-D

 
This comment was minimized by the moderator on the site

preslatka narukvica!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...