Veličina fonta: +

  GIVEAWAY - So... mirisi za najhalloween look!

  EDIT: Giveaway su osvojile GaLa i Yogga! Čestitamo!

  Hvala svima na sudjelovanju:)

  ItGirl.hr tim

   

  Malo je poznato da su još stari Kelti obilježavali 1. studenog i slavili ga kao početak nove godine. Ovaj ratnički narod vjerovao je da za punog mjeseca, a najčešće noć prije Dana mrtvih, pokojni napuštaju svoje grobove, te nakratko opet dolaze na Zemlju. Prestrašeni mogućnošću susreta s mrtvima prekrivali su se zastrašujućim maskama i stvarali veliku buku kako bi sačuvali svoju žetvu i ljude od bolesti.

  Vratimo se sad malo u sadašnjost – Halloween, odnosno, „Noć vještica“ jedan je od najpopularnijih zabavnih događanja koji nam pruža mogućnost da oživimo svoju maštu i na jednu noć postanemo netko drugi – Marie Antoinette, Crna balerina, Batman, kapetan Kuka, Pepeljuga, Štrumpf... granice ne postoje.

   

  giv

  Originalan kostim zaslužuje i poseban miris! So…? mirisi, poznati britanski brend mirisom i izgledom prilagođen je različitim osobnostima. Senzualni i zavodljivi mirisi jednako su zanimljivi romantičarkama, kao i tajanstvenim i glamuroznim curama.

  So…? Brit, So…? Eternal, So…? Superstar, So...? Exclusive, So…? Sinful, So...? Kiss me neka budu „točka na i“ najhalloween looka.

  Odgovorite u komentaru ove teme u što ćete se maskirati, te osvojite jedan od mirisa iz kolekcije So... parfema dostupnih u DM i BIPA prodavaonicama.

  Giveaway traje do subote, 26. 10. 2013. u ponoć:) Random će pronaći dvije dobitnice!

  Vaš itgirl.hr tim

   

  MUA KISTIĆI :)
  Beauty UK cosmetics ruž za usne #17 Plumalicious