Veličina fonta: +

  GT beauty blogs / Nova pletenica za novu godinu!

  Pletenica je na rujanskim revijama za sljedeću godinu dobila novu vizuru: sada dolazi kao dvostruka, ili čak totalno raskuštrana, a viđene su i sitne pletenice koje proviruju ispod slapova kose… Poznati zagrebački salon za njegu kose GT Beauty studio (Maksimirska 109, Zagreb) predlaže da i u Novu godinu uđete s pletenicom, bila ona jednostavna, zalizana u pundžu ili pak u hippie stilu! Kako god ju osmislili, ne možete pogriješiti.

  antonio berardi
  Antonio Berardi

  U nju možete uplesti neki od ukrasa, poput mašne, cvijeta ili neke sjajne kopče… Trendovi za sljedeću godinu, kad govorimo o frizurama, vole ne samo pletenu kosu, već i wet look, koji je lako postići gelovima, na način da je gornji dio zalizan, dok donji slobodno pada. Na nekim je revijama viđena i raspuštena, pomalo raskuštrana kosa, no kako biste dobili tu finu teksturu, potrebna je kosi dodatna njega, često se zimi isuši, pa proljeće dočekamo s nekim SOS tretmanima u mislima i planovima…

  lululiu
  Lulu Liu

  GT Beauty studio predlaže tretman anti-ageing Alterna Caviar formulama, a kao nezaobilazan proizvod ističu masku Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture. Maska intenzivno hidratizira kosu, te je čini mekom i glatkom. Ključni sastojci su HydraComplex koji daje vlagu, Seasilk, kombinacija biljnih morskih elemenata, zatim Age-control kompleks, ekstrakt kavijara, vitamin C i Color Hold sastojak za fiksaciju i kvalitetu boje. Koristi se par puta tjedno, drži se na mokroj ili suhoj kosi po tri minute. Maska ne sadrži parabene, ftalate, sintetičke boje ni natrijev klorid.

  caviar

   

  xembedded braided hairstyles nyfw spring 2014A9
  Mara Hoffman

  Blumarine-Spring-2014-ready-to-wear-630x300 cr
  Blumarine

  dolce-and-gabbana-fashion-show-12 cr
  Dolce & Gabbana

  hair-styles-and-looks-for-fall-winter-2014-braided-beauties
  Marc Jacobs

  marios-schwab-ss14
  Marios Schwab

  versace
  Versace

  wpid-David-Koma-2013-2014-style-fashion-and-fad-life-cycles-0
  David Koma

  foto: becomegorgeus.com

   

  BEST OF SKIN / Skijanje? Da! No, uz dobru zaštitu ...
  Maison Martin Margiela RESORT 2014.

  Povezani postovi