Veličina fonta: +

  Hello Beauty ~ Detangling BRUSH

  I ja sam jedna od sretnica, koju je poštar iznenadio s kutijom, unutar koje se nalazila jedna posebna četka – koju možete pronaći u našim trgovinama, odnosno u našoj Bipi

  Hello Beauty četke za kosu već se neko vrijeme prodaju u Bipa trgovinama, ali dobile su na produžetku, kada je stigla nova Black&White kolekcija s točkastim i zebra uzorkom. Kako izgledaju sve četke, možete vidjeti –> ovdje. Iako sam veći fan točkastog printa, osmjeh mi se ipak razvukao kada sam uživo vidjela koliko slatko izgleda ova zebra :)

  Jedinu sličnu četku koju imam i koju sam koristila prije Hello Beauty je – No Tangle Brush. Budući da je moja toliko korištena i samim time ofucana, sramota me stavljati njenu sliku u ovom postu :D Ali evolink slikekako ona inače izgleda :)

  Kroz recenziju ću tu i tamo usporediti Hello Beauty s No Tangle :D

  20141210_144708.jpg

  Proizvođač o Hello Beauty: 

  • Za sve tipove kose, savršeno raščešljava kosu
  • Glatka i sjajna kosa u par poteza
  • Bez zatezanja, boli, pucanja i čupanja kose
  • Posebno nježna prema tankoj i kosi sklonoj pucanju 
  • Novi model četke, koji raščešljava kosu, masira vlasište i potiče njegovu cirkulaciju kako bi kosa u konačnici izgledala podatno i zdravo

  U postu – Favorite Hair Care products sam detaljnije govorila kakav je moj tip kose,  i s kakvim problemima se suočavam. Ovdje je samo bitno spomenuti da mi je kosa jako, jako gusta. Tako da jeproblematična za raščešljavanje i u mokrom i u suhom stanju. Nemam osjetljivo vlasište i nisam sklona pretjeranoj boli istoga prilikom raščešljavanja, ali sam svejedno težila tome da nabavim kvalitetnu četku s kojom neću vječno češljati i otpetljavati kosu, koja ju neće maltretirati i uništavati, odnosno od koje neće pucati.

  20141210_143322.jpg

  Ovakav tip četki, pa tako i Hello Beauty dolaze u plastičnim, ali kvalitetnim i izdržljivim kutijama. Sviđa mi se taj trend, budući da ćete za konkretno ovu četku trebati izdvojiti 54,90 kn. Lijepo je znati da proizvod dolazi očuvan i vjerojatno netaknut, u zamjenu za novac koji ste daliPrije sam na četke trošila 20-30 kn, ali nakon što sam otkrila kvalitetu No Tangle, a sada i Hello Beauty, nije mi žao izdvojiti 50-60 kn:D

  20141210_145323.jpg

  Mokra kosa 

  Prije početka češljanja kose, uvijek stavim tekući regenerator kako bi češljanje bilo brže i ugodnije. Trenutno koristim Dove Intensive repair sprej za njegu kose, kojeg sam recenzirala – ovdje Ova četkavrlo uspješno raščešljava moju kosu, puno bolje nego No TangleZapravo djeluje kao kombinacija No Tangle i češlja, jer ima mrvicu duže bodlje na sebi. Češljanje je temeljito, četka obuhvati svaku dlaku.Lako mi je i razdjeljak napraviti na kosi, a s njim sam imala problema dok sam koristila No Tangle i uvijek bi najprije kosu posušila fenom i tek onda radila razdjeljak. Volim prije sušenja fenom odlučiti kako želim da mi kosa pada, jer ispadne bolje i urednije, tako da je Hello Beauty kod mokre kose definitivni pobjednikBrže dovede kosu u red, nema napora i kosa je uspješno spremna za sušenje. 

  20141210_144814.jpg

  Suha kosa

  Suhu kosu jednako uspješno češlja, temeljito i čini ju sjajnijom i vizualno njegovanijom. Kako imammnogo slojeva kose, oni najdonji mi se brzo popetljaju i rade se čvorići, no Hello Beauty to uspješno rješava :D Svakako se veselim prije nego ju upotrijebim i ne odgađam češljanje kao prijeDefinitivni je pobjednik, kraj mog primjerka No Tangle, jer jednostavno bolje i brže raščešljava od njega, uz to da nema nikakve boli, zatezanja i čupanja – kako su i obećali :)

  Jedino što bi nekoga, prilikom prvih nekoliko korištenja, mogla malo zagrebati po vlasištu. Dok se ne naviknete na korištenje. Ovo se meni dogodilo, jer sam očekivala da je jednaka kao No Tangle, ali zapravo ima puno duže bodlje, puno je jača i stabilnija u ruci. Ali sad nakon dva mjeseca korištenja, naučila sam kako koristiti ovu četku i više nemam ni tih problema :D

  Ako ste jako osjetljivi na bilo kakvo, lagano grebanje, razmislite prije kupovine ove četke, ili ako ste u prilici, najprije ju isprobajte kod nekoga :)

  Za mene je idealna četka – Jedna četkaČetka koju ću uvijek nositi na putovanja, na vikende, ne razmišljajući da li mi treba još kojaHello Beauty zadnja dva mjeseca je stalno sa mnom :)

  *PR proizvod

  Jeste li koristile ili želite koristiti Hello Beauty Detangling Brush? Jeste li koristile sličnu četku i imate preporuku? Koji Vam se print iz Black&White kolekcije najviše sviđa?

  D life / h&m knjiga, evina(6) boudoir haljina, can...
  Oriflame ~ True Perfection – noćna krema

  Povezani postovi