Danas, tijekom uobičajenog vrzmanja stranicama dok sam ubacivao nedostajuće prijevode, bacih oko na kalendar i glavom mi proleti misao: Au, pa ItGirl je navršila prvih mjesec dana.

Pa kud prije? Nisam se niti dvaput okrenuo, a već su prošla četiri tjedna. Osim uobičajenih dječjih boljetica svakog novog sajta, usprkos bojazni hoće li sve to skupa klapati kako treba, moram priznati da je sve prošlo OK.

Ako je suditi po vašoj brojnosti, količni pročitanih tekstova i učestalosti pristizanja novih čitateljica, mislim da smo napravili dobar posao.

Iako sam zbog prirode posla velika picajzla, te još uvijek nisam zadovoljan sa svim vizualnim i funkcionalnim aspektima stranica, pala je odluka da ItGirl ipak porinemo u virtualne vode. Naprosto je nemoguće predvidjeti sve probleme koji bi se mogli pojaviti. Pogotovo kad u većem broju počnete klikati uzduž i poprijeko, uploadati fotke, te kreirati i komentirati sadržaj.

Dodatne zabavne sadržaje i aktivnosti koje nismo uspjeli u potpunosti završiti privremeno smo isključili te ćemo ih postepeno u hodu puštati u pogon.

Čisto da vas zaintrigiram, ovo što trenutno vidite tek je trećina planiranog sadržaja i funkcionalnosti stranica. Znam da vas zanima o čemu je riječ, no neka to ostane iznenađenje. ;-)

Uskoro možete očekivati i poboljšani tekst editor bloga s puno boljim upravljanjem slika, a onda i mogućnost da si personalizirate blog: slika u zaglavlju, boja pozadine, itd.

Budući da je jedan od glavnih koncepata stranica međusobna interakcija, svi komentari, prijedlozi i kritike su i više nego dobrodošli.

Stoga navalite: čitajte, ocjenjujte, blogirajte, podijelite svoj modni stil.

Do sljedećeg javljanja ostajte mi cool.

Vaš Admin