Veličina fonta: +

  ItGirl/Šminka i to

  Petak 13. Kaj se dogodilo?

  Mali event upoznavanja sa Lindom, simpaticnom vlasnicom multibrand ducana "Šminka i to" (Vlaška 39, "Šminka i to"), Dubravkom, glavnom urednicom portala ItGirl, koja je ujedno zasluzna za organizaciju dogadaja. Upoznala sam Andreu, Tajanu, Maju, Nives, Anu, Irenu i Helenu.

  Atmosfera je bila odlicna, ducan je stvarno lijepo ureden, i vizazistice Maje su stvarno simpaticne i znaju svoj posao. Na horizontu je i suradnja s jednom od njih, detaljnije u drugim postovima.

  Sto se tice samih proizvoda, najvise me se dojmio kist za nanosenje maskare koji planiram imati u svom posjedu i isprobat ga kako treba. Nazalost, nisam ga uspjela uslikati.

  U svom asortimanu, ducan ima Temptu, te njihov airbrush, sto je posebno zanimljivo. Zatim Make-Up Designory, Nyx, od kojih sam u posjed dobila Sheer Gloss u nijansi Pink Caramel, Tweezerman. Posebno upecatljive su bile umjetne trepavice od tvrtke Paperself, s kojima sam odusevljena i planiram nabaviti.

  Nesto o Paperselfu sa stranice ducana:

  "PAPERSELF - predstavlja revoluciju u poimanju umjetnih trepavica.Dizajn tih raskošnih verzija umjetnih trepavica inspiriran je kineskom kulturom.Među nesvakidašnjim su uzorcima trepavice paukova mreža,morski konjici,ptičice,pa čak i škorpioni.Trepavice Paperself izbor su za svaku ženu koja poželi izgledati uistinu jedinstveno.Trepavice se izrađuju u dvije veličine: malenoj koja je predviđena za naglašavanje kuteva trepavica te velikoj za njihovu čitavu površinu.Umjetne trepavice Paperself u modu su ušle na velika vrata.S oduševljenjem su dočekane na prošlogodišnjem londonskom Tjednu mode."

  Neki od linkova na kojima mozete pogledati tude dojmove:

  ItGirl 
  Bunch of girls 
  Maybe's new start 

   

  Uskoro cu objaviti svoje slike na blogu.

  Do tad!

  8w1 total action eveline
  DIY projekt :)

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/