Post od sinoc koji sam napisala na privatnom blogu. Mozete pogledati OVDJE. Opet po starom, pisem post u kasne sate!! Nakon utakmice muz me napustio i otisao u krevetac, sam. Gospodin ustaje u 4 ujutro da bi isao pecati. Divim mu se!!! Dobila sam pozivnicu da i ja idem s njim, no pristojno sam ga odbila. Mislim djecko nisam luda da se ustajem iz toplog kreveta zbog ribe, heloooou. Sretno ti bilo :)) hihih. Posto mogu duze spavati dajem si pravo da ostanem do kasno budna.
Htjela bi podjeliti s vama, kako spasavam svoja sasvim slucajno unistena sjenila!


Na slici su svi potrebni alati: Medicinski alkohol (70-postotni etanol), pamucna cista krpica, sjenilo, kemijska, artdeco baza!! Objasnim cu vam uz slike zasto je sve to potrebno...Uzmite kemijsku ili nesto s cim cete izmrviti sjenilo (na slici gore se vidi kako sam izmrvila sjenilo),sto sitnije to bolje. Ukapajte alkohol, dovoljno da sjenilo bude "blatnjavo" (bez pretjerivanja). Dobro izmjesajte i izravnajte povrsinu koliko je moguce.Na pamucnu krpicu nakapajte 2 kapljice alkohola. Taj dio koji ste namocile alkoholom naslonite na odgovarajuci predmet koji ce vam pomoci utisnuti sjenilo (Ja sam koristila cep od Artdeco baze). Lagano s puno strpljenja!!
 

 Nakon sto ste sjenilo dobro utisnule u posudicu ostavite da se susi na sobnoj temperaturi maximalno jedan dan! (alkoholu od 70% je potrebno malo vise vremena da ishlapi)
Na kraju bi to trebalo ovako izgledati :))
P.S vidjet cete jos dva sjenila kojima je bio potreban makeover!!!

 

 Nadam se da je ovo bio poucni i zanimljiv post!! Ako vas nesto dodatno zanima, vicite!!!!!!!
xoxoxoxo Love you dolls <33