Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

L'Oreal Lumi Magique multifunkcionalni primer za lice

b2ap3_thumbnail_lum.jpg

Dok sam još živjela  u kamenom dobu  nije mi nikad bilo jasno kako ujutro mogu izaći iz kuće savršeno rumenih obraza, bez podočnjaka koje sam prekrila omiljenim korektorom, postojanog ruža  na usnama, a za sat vremena na faksu biti opet blijeda kao krpa, ogromnih podočnjaka, s obrazima koji više nisu onako zdravo rumeni nego izgledaju kao da su uprljani zemljom, a o ružu da  ne govorim.

 Počela sam kupovati što skuplju i što kvalitetniju kozmetiku misleći da je moja nekvalitetna i kratkotrajna.  Tolikim sam se prodavačicama tužila na ovaj problem dok se napokon nije pojavila jedna koja se razumije u ono što prodaje i pitala me koristim li bazu/primer. Odgovorila sam joj: „Da, naravno. Međutim ni ona ne pomaže.“  Kad me upitala koju koristim počela sam joj nabrajati sve svoje pudere na kojima piše ‘foundation’ misleći da o tome pričamo (Ne  rugajte se! Tko prizna, pola  mu se prašta hahaha). Kad me napokon ‘prosvijetlila’ nisam zaista htjela dati toliko novca za sve ove jako kvalitetne, ali i preskupe baze dok ne budem sigurna(najjeftnija u Douglasa je bila 300 kn!).

Istog dana naletjela sam u Kozma na sniženje od 20%  na sve L’Oreal proizvode i tako ugrabila  Lumi magique primer za 60ak kn(inače je oko 80).Za tu cijenu dobit ćete 20 ml proizvoda. Na prvi pogled možda izgleda premalo prozvoda za tu cijenu, ali meni jedan traje otprilike 3 mjeseca. Uzmite u obzir da ga koristim svaki dan i ne štedim ga.

Jako je praktičan.Sadrži pumpicu za doziranje i sa samo dva lagana pritiska istisnut će se točno onoliko sadržaja koliko je potrebno. Potrebno je zaista malo jer je ovaj primer lako razmazive, rijetke, svilenkaste formule.Koži pruža svježinu, prozračnost, zdravi sjaj i neopisivo lagani osjećaj na  licu.


Prije njega se na kožu uvijek mora nanijeti hidratantna krema koju je potrebno ostaviti da se upije. Također pripazite da krema ne bude masna jer će u protivnom primer samo skliznuti s kože. Kod ambalaže mi se jedino ne sviđa što se ne vidi koliko je potrošeno. Otkad koristim ovaj primer, nije mi se nikad dogodilo da mi se šminka razmazala, skinula i nestala s lica kao što se to redovito događalo prije.

Lumi Magique je multifunkcionalan proizvod: priprema kožu lica za šminkanje, hidratizira, ali mi služi i kao posvjetljivač/highlighter u kombinaciji s korektorom (jagodice, područje iznad obrva, čelo, kost obrve, vrh nosa, brada).

 Posebno ga preporučam curama sa suhom kožom, dok one s masnijom kožom moraju prije primera nanijeti nemasnu kremu i zaista malo ovog proizvoda kako se ne bi postigao kontra-efekt.

Koristite li bazu/primer?

Koji je vaš favorit?

Kako vam se sviđa Lumi Magique?

Lokacija (Karta)

Šibenik, Hrvatska
0
D life / Paul Smith, maškare, Karl Lagerfeld, sat ...
12 razloga za kupnju Aloe vera gela
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location