Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Lancome Doll Eyes maskara

Maskara o kojoj se priča već mjesecima je upravo ova maskara. Na naše tržište je došla prije nekoliko mjeseci i dostupna je na svim mjestima koji prodaju Lancome.

IMG 0347

Gusta četkica omogućuje vam da zaista istaknete svoje trepavice. Formula maskare je odlična, niti pregusta niti prerijetka. Traje na trepavicama doslovno od 6 ujutro do 12 navečer i još ju morate skidati. Intenzitet ne popušta!

IMG 0354

Obožavam kako istakne trepavice, kako se zbog svog specifično oblika (šira je na korijenu a uža na kraju) da divno,, lagano i precizno nanositi na oči.  Bez problema ćete sa njom namazati i one najsitnije trepavice kao i donje trepavice bez da se zamažete. A moje donje trepavice su toliko tanke da ih je uopće teško i vidjeti a kamoli nešto napraviti od njih.

Naravno, ova maskara ima manu. Cijenu! Njena cijena je 250 kn, a kako govorimo o nečemu zaista potrošnom, znam da će mnoge odgovoriti od kupnje. Našla sam i odličnu punu jeftiniju varijantu. O njoj drugi puta.

IMG 2081 thumb1

Kad me netko pita da li bi preporučila ovu maskaru moj odgovor uvijek glasi: da, ako ste poslovna žena i morate 12, 13 sati izgledati besprijekorno. Ako želite maskaru o kojoj ne morate misliti, onda je to ova!

IMG 0346

Još jedan plus ove maskare je što miriše po ružama. Svi kojima smetaju mirisi koje mnoge maskare imaju mogli bi zaista uživati u ovoj maskari.

Jeste li isprobali Lancome maskare?

Hvala što ste svratili!

Love,

Maybe

1
Misslyn Nail Polish broj 167 - Waiting For You
GIVEAWAY
 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

ja imala hypnose i bila je odlicna! lijepo definira, oboji i naglasi trepe. lancome kosta, ali je i kvalitetan...

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location