Veličina fonta: +

  LUSH Gorilla Perfumes

  Danas Vam pišemo o novim LUSH parfemima s kojima smo se upoznale na Gorilla parfem partyu koji se održao 08.03.2013. u ZTC-u u Rijeci.

  Divno osoblje upoznalo nas je sa pričom koja stoji iza svakog parfema i koja ga čini posebnim.

  Kolekcija se sastoji od 9 parfema i 2 aromatizirana tamjana. Set in Stone je kolekcija koja je inspirirana britanskim selom i drevnim nasljeđem.

   

  Svaki parfem smo isprobale te svaki od njih drugačije se osjeti na svakome. Ambalaže parfema su definitivno drugačije nego što inače vidimo. Parfemi dolaze u nekoliko veličina i po veličini se određuje i cijena. Cijene pogledajte na LUSH web stranici.

   

  DEVIL'S NIGHTCAP

   

   

  Ovaj parfem svoj neobični naziv dobio je prema legendi koja kaže da je Sotona bacio kamen (Agglestone ili Devil's Nightcap)  preko mora pokušavajući pogoditi dvorac Corfe. U tom mističnom parfemu sljubljen je hrast mahovine, kadulja i ylang ylang.

   

  Sastojci: DRF alkohol, denaturirani alkohol, miris (Perfume), apsolut mahovine, apsolut cvijeta naranče (Citrus aurantium amara), citronelol (Citronellol), metil-ionon (Methyl Ionone), hidroksicitronelal (*Hydroxycitronellal), limonen (*Limonene), linalool (*Linalool), geraniol (*Geraniol), benzilni alkohol (*Benzyl Alcohol), benzil-salicilat (*Benzyl Salicylate), izoeugenol (*Isoeugenol), benzil-benzoat (Benzyl Benzoate), farnezol (*Farnesol), eugenol (*Eugenol)prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima

   

  FURZE

   

  Furze je jako, jako lijep parfem. Inspiraciju za ovaj parfem Simon je pronašao u vlastitom vrtu. Štipavac je biljka za koju se vjeruje (vjerovalo) da štiti od uroka i prokletstva. Dodan je kokos i vanilija. Ovaj parfem nas je oborio s nogu.

   

  Sastojci: DRF alkohol, denaturirani alkohol, miris (Perfume), ulje neroli (Citrus aurantium amara), apsolut mimoze (Acacia decurrens), hidroksicitronelal (*Hydroxycitronellal), geraniol (*Geraniol), farnezol (*Farnesol), limonen (*Limonene), linalool (*Linalool), prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima.

   

  EUPHORIA

   

  Euphoria je parfem koji bi trebao probuditi Vaša osjetila i dati Vam zanos. Inspiraciju za njega Mark je pronašao u knjigama o aromaterapiji. U njemu su združene kadulja, grejp, limeta i neroli.

   

  Sastojci: DRF alkohol, denaturirani alkohol, miris (Perfume), ulje kadulje (Salvia officinalis), ulje ruže (Rosa damascena), apsolut gorke naranče, geraniol (*Geraniol), limonen (*Limonene), linalool (*Linalool), citral (*Citral), farnezol (*Farnesol), citronelol (*Citronellol), benzil-salicilat (*Benzyl Salicylate), prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima.

   

  HELLSTONE

   

   

  Hellstone je parfem koji nam je prezentiran na kamenu. Ovaj parfem inspiriran je mirisima svježe zemlje i korijena.Miriše na  vetiver, kumin i pčelinji vosak.

   

  Sastojci: ulje jojobe, miris (Perfume), madagaskarsko ulje vetivera, ulje korenice, ulje sjemenki ambrete (Hibiscus abelmoschus), metil-ionon (Methyl Ionone), limonen (*Limonene), geraniol (*Geraniol), linalool (*Linalool), prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima.

   

  FLOWER'S BARROW

   

   

  Ovaj parfem koristi bilje poput kadulje, tamjana, geranija i ribiza. Inspiriran je pričom o utvrdi još iz željeznog doba iznad zaljeva Lulworth.

   

  Sastojci: DRF alkohol, denaturirani alkohol, miris (Perfume), ulje geranije (Pelargonium graveolens), apsolut ruže (Rosa damascena), apsolut crnog ribizla (Ribes nigrum), citronelol (*Citronellol), citral (*Citral), geraniol (*Geraniol), limonen (*Limonene), linalool (*Linalool), *eugenol (*Eugenol), *farnezol (*Farnesol), prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima.

   

  SIKKIM GIRLS

   

   

  Ovo je favorit od Veki. Njega smo isprobavale tako da smo dobile crvene vrpce koje smo jedna drugoj vezale oko ruku i dale si kompliment. Inspiraciju za ovaj parfem glazbenica i skladateljica Shemma Mukherjee doživjela je nakon što je uživo vidjela Sikkim djevojke, za koje kažu da zavode prodornim pogledom i senzualnim pokretima tijela ( njihanjem kukova), dok su pokrivene od glave do pete.

   

  Sastojci: Fair Trade organsko sezamovo ulje (Sesamum indicum), DRF alkohol, denaturirani alkohol, miris (Perfume), apsolut jasmina (Jasminum grandiflorum), apsolut plumerije, apsolut tuberoze, benzil-salicilat (*Benzyl Salicylate), *citral (*Citral), *kumarin (*Coumarin), *eugenol (*Eugenol), *geraniol (*Geraniol), *benzil-benzoat (Benzyl Benzoate), *citronelol (*Citronellol), *farnezol (*Farnesol), *limonen (*Limonene), *linalool (*Linalool), *hidroksicitronelal (*Hydroxycitronellal), *prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima

   

  THE BUG

   

   

  The Bug je je parfem koji je dosta jedinstven. On prenosi paranoju modernog doba, odnosno ideja koja se krije iza ovoga parfema je ideja o "prosvjednom mirisu". Definitivno parfem koji se neće svakome svidjeti, ali je izrazito poseban.

   

  Sastojci: DRF alkohol, denaturirani alkohol, miris (Perfume), smola labdanuma (Cistus ladaniferus), ulje sandala (Santalum austro-caledonicum vieill), ulje elemi (Canarium commune), ulje galbanuma (Ferula galbaniflua), limonen (*Limonene), citronelol (*Citronellol), linalool (*Linalool), citral (*Citral), geraniol (*Geraniol), kumarin (*Coumarin), cinamal (*Cinnamal), prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima.

   

  THE SUN

   

  Ovaj parfem je definitivno favorit za proljeće i ljeto te za sve one koji se i zimi vole podsjetiti na ljeto. Ipak traje dosta kraće od ostalih parfema u kolekciji, ali divno osvježava. Predivan miris koji nas je začarao. :)

  Osjeti se naranča, mandarina i sandalovina.

   

  Sastojci: DRF alkohol, denaturirani alkohol, miris (Perfume), brazilsko ulje naranče, apsolut mimoze (Acacia decurrens), ulje sandala (Santalum austro-caledonicum vieill), limonen (*Limonene), linalool (*Linalool), prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima.

   

  THE VOICE OD REASON

   

   

   

  Ovaj parfem definitivno je za one jako odvažne. Inspiriran je boemštinom veat generacije. Sandalvina i tonka grah su glavni sastojci.

   

  Sastojci: DRF alkohol, denaturirani alkohol, miris (Perfume), ulje sandala (Santalum austro-caledonicum vieill), ulje ruže (Rosa damascena), kumarin (*Coumarin), geraniol (*Geraniol), benzil-benzoat (Benzyl Benzoate), benzil-cinamat (Benzyl Cinnamate), linalool (*Linalool), citral (*Citral), eugenol (*Eugenol), citronelol (*Citronellol), farnezol (*Farnesol), cinamal (*Cinnamal), prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima.

   

  JASMINE REVOLUTION

   

  Ukoliko volite jasmin ovo je definitivno za Vaš dom. Inspiriran je idejom o revoluciji jasmina.

   


  LAVANDER HILL MOB

   

  A ukoliko volite lavandu, tonku, sandalovinu i poručili onda izaberite Lavander Hill Mob kako bi i Vaš dom lijepo zamirisao.

   

   

  Evo još nekoliko slika :)  (kliknite na njih da se povećaju i uživajte)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Parfemi su izrazito zanimljivi, divno je slušati priču kojom je svaki od njih inspiriran.

   

  Mirisi su intenzivni i svakako prije kupnje isprobajte na sebi i malo pričekajte kako bi osjetili pravi miris i izabrali pravoga. :)

   

  Jeste li vidjeli i pomirisali koji od parfema? Koji proizvodi od Lusha su vaši favoriti? Što nam preporučujete da probamo? :)

   

  Niki i Veki s bloga Little Happy Heaven

  St. Patrick Manikura
  Sleek Makeup i-Divine ultra mattes V2 darks paleta...

  Povezani postovi