Prvo sam mislila sve bronzere koje imam predstaviti u jednom postu, ali sam odlučili Malu Wilz bronzeru posvetiti cijeli post. :)

 

A, u nastavku će te saznati i zašto ...

 

Ako niste znali Malu Wilz je ime i prezime poznate međunarodne vizažistice i njeno ime (brand) je ujedno pod grupa ArtDeco kozmetike.

Prvi put sam saznala za ovaj brend surfajući stranicom daljepoti.hr prije kojih mjesec dana. Nedugo nakon toga odlučila sam se za prvi (ne i posljedni) proizvod od Malu Wilza. Radi se njihovom bronzeru za lice i tijelo.

 

Malu Wilz Bronzer SPF 15

 

Ovaj bronzer je trenutno na sniženju za 89.90 kn, inače mu je cijena 147.40 kn, a  prilikom prve registracije na daljepoti.hr dobivate popust od 20 kn i dostava je besplatna za sve iznose iznad 99.90 kn.

 

Malu Wilz Bronzer SPF 15

 

bez blica

Malu Wilz Bronzer SPF 15

 

Sa blicem

Malu Wilz Bronzer SPF 15 

 

Bronzer dolazi u kvalitetnom čvrstom pakiranju, sa velikim ogledalom i težine 24 grama. Ogroman je! Ali doslovno. Usporedbe radi, prilažem sliku na dlanu Malu Wilz Bronzera i Lancome Mineralnog Pudera težine 9.5 grama.

 

Malu Wilz Bronzer 24 g.

 

Lancome Mineralni Puder 9.5 g

 

 

Zar ovolika količina i veličina bronzera ne zaslužuje poseban post? :D

 

Bronzer je jako mekan na dodir, lako se nanosi, ne ostavlja narančastu boju, već je jako prirodan na licu, lagano se nanosi, pomalo se trusi, ima diskretne svjetlucave čestice u sebi i trajat će vječnost!

 

A, slijede i swatchevi

 

sa blicem

 

dnevno svjetlo

 

sa blicem

 

Prilikom narudžbe na daljepoti.hr možete  izabrati dva uzorka za poklon, ja sam naravno u brzini naručivanja zaboravila to napravit, pa sam im poslala mail da li bi mi mogli uvrstiti 2 uzorka za probu, jer bi voljela upoznati Malu Wilz proizvode malo bolje, a koji je bolji način od samih uzoraka, pogotovo jer Malu Wilz proizvode nema nigdje za kupiti u Hrvatskoj osim preko daljepoti.hr. 

Dobila sam pozitivan odgovor i u povratnom mailu odabrala uzorke koje bi htjela probati. A, kako sam već napravila dvije narudžbe preko dajljepoti.hr dobila sam ukupno 6 uzoraka, znači po dva koja sam ja odabrala i oni su mi svojevoljno poslali još dva uzorka BeYu pudera za lice. 

Jako sam zadovoljna uslugom na daljepoti.hr i vjerojatno ću opet naručivati preko njihove stranice. 

 

 

 

 

Da li ste vi već upoznati sa Malu Wilz proizvodima? Jeste već naručivali nešto preko daljepoti.hr?

Maja xx