Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Malu Wilz XL revolution maskara

P1230520

Prije nekoliko mjeseci sam dobila Malu Wilz XL revolution maskaru. Kao pravi makeup frik odmah sam ju otvorila i shvatila zašto je XL. Njena četkica je ogormna. Ne samo po širini već i po broju čekinja koje ima. Gusta i široka- doslovno XL u svakom pogledu.

xl20revolution20mascara 500841c362bab

U prvi tren me uhvatila panika zbog gustoće. Sa velikom četkicom ću se snaći (nakon iskustva sa Max Factor False Lash Efect 24 hours – klik na recenziju) ali brinula me gustoća čekinja. Kad uzmem u obzir da imam slabašne i tanke trepavice, mislim da sam se sasvim opravdano brinula.

P1230532

Na kraju je moj strah ispao potpuno neopravdan jer bez obzira na gustoću i širinu četkice, ova maskara odlično funkcionira. Bez ikakvog problema obuhvati sve trepavice, zbog uskog vrha ju lako nanosim na tanke trepavice na unutarnjem dijelu oka. A za donje trepavice ju samo okomito nanesem.

P1210551

Ova maskara mi je dala volumen, duljinu i napravila odličan efekt na trepavicama. Sjećam se, kada sam ju prvi put nanijela, prijateljica se dvoumila dal je u pitanju maskara ili umjetne trepavice. Tada je bila nova i puna, a kada je ovo slikano bila je korištena već 3 mj.

Maskara traje na trepavicama satima i ne trusi se. Nije vodootporna,ali ne morate se bojat da će se razmazat ako protrljate oči ili vam oči suze od vjetra (provjerila- nekoliko puta).

Najveća radost ove maskare je što se kupuje on line, što znači da dolazi zapakirana, ne korištena ranije. Ne želim biti snob, ali muka mi je kupovat maskare u drogerijama, jer su uglavnom polusuhe.

Cijena je 98,50 kn. a dostupna je na DALJEPOTI.HR – klik.

Imate li iskustva sa velikim glavama maskari?

*PR uzorak

Love,

Maybe

0
Halloween Nail Art Izazov - Šišmiši
Halloween Nail Art Izazov - Nadgrobni spomenik
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location