Veličina fonta: +

  March Sweet Candy Colors

  Bok cure!

  Ove slatkiše vam još nisam pokazala:

  Priznajte, slađe bočice sigurno niste vidjele! Morale su biti moje, a evo i poštenih swatcheva.

  Ovo su dva sloja bez nadlaka, vani, u sjeni. Lak je baš kremast, četkica široka i super odradi posao, a sam lak je prilično pigmentiran pa su ova dva sloja sasvim dovoljna. Čak je i vrijeme sušenja pristojno, a kad je suh sjaji se i bez nadlaka. Na žalost ovi lakići nemaju imena, samo brojeve, ovaj se odaziva na ime #7.

  Ovo je #5, dva sloja bez nadlaka, prva fotka na suncu, druga u sjeni. Radi se o prekrasnoj plavoj boji koja mi je u trenu uzela srce. Imam osjećaj da ćemo se puuuuno družiti ovo ljeto.

  Lakići su s BornPretty Store site, možete ih naći tu. Ako ćete se upustiti u shopping, obavezno iskoristite moj kod X10X31 s kojim ćete dobiti 10% popusta. Ove lakove zbilja treba hvaliti, oduševili su me kvalitetom, puno više no što sam to očekivala, plavac sam nosila čak 5 dana što je meni ravno čudu. 

  Htjela bih još nešto podijeliti s vama:

  Podsjeća vas ovo na texturne lakove koji su sad in!? Htjeli bi imati neki od njih, ali ne možete doći do njih, jer ih kod nas još nema a niste vični kupovini preko interneta? Ma možete nešto slično i same doma napraviti, evo kako: nalakirajte nokte, jedan lak - dva sloja, kao i obično. Kad se lak osuši dodajte još jedan sloj, može i u nekoj kontrastnoj boji. Ovog nećemo pustit da se osuši već ćemo ga pritisnuti komadićem spužvice koji će iza sebe ostaviti hrapavu površinu i pokupiti nešto laka. Za bolji efekt sačekajte da se i ovo prosuši pa stavite još jedan sloj laka i opet ga pritisnite spužvicom. Ništa lakše, zar ne. Možete sve ovo odraditi u jednoj boji, a možete se igrati s više boja, na kraju će se stopiti i nećete ih moći razlikovati, ja sam se zabavila s ljubičastom i plavom. 

  Što kažete, vrijedi pokušati?

  Do čitanja!

   

  Usporedna recenzija sedam BB krema - Od Avona do D...
  AVON PERFECT KISS RUŽEVI 2/3