Veličina fonta: +

  Maskare

  Predstaviti ćemo vam par maskara koje smo isprobale, pa da vidite naša mišljenja.  :)

   

  RIMMEL LONDON - SEXY CURVES FULL VOLUME & CURVE MASCARA  Ova maskara nije loša. Četkica je jako zanimljiva i uopće nije teško "rukovati" njome. :)  Lijepo produži trepavice i uvije ih, al nismo uočile baš volumen. To bi joj bila mana, jer u njenom imenu piše da daje volumen. Velika joj je prednost je što se ne trusi. Tako da, ukoliko tražite maskaru za svaki dan, koja ne daje full naglašene trepavice, ovo je maskara za vas. :)

   

  Cijena: cca 60kn.

  Može se kupiti u Bipi.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  AVON - SUPESHOCK MASCARA
  Odlična maskara! Ova maskara će produžiti i uviti vaše trepavice maksimalno. Zaista radi, ono što i obećava. Prednost joj je što se ne trusi, što daje volumen, uvija, produžuje trepavice, te traje cijeli dan. Nedostatak joj se što se brzo suši. Ova maskara je za svakoga tko želi ekstra efekt svaki dan. :)

   

  Cijena: regularna je cijena 89kn, ali stalno je na nekakvim akcijama pa se može "uloviti" po puno nižoj cijeni. Tako je ova horoskop varijanta (na slici) bila svega 39 kn.


   

  Može se naručiti putem kataloga. (Za cure s područja Rijeke koje žele naručiti neki proizvod iz kataloga a koji možete naći na internet stranici:  http://www.avon.hr/PRSuite/home_page.page   slobodno se javite na mail :)

     MAX FACTOR - FALSE LASH EFFECT MASCARA

  E ovu maskaru svi hvale, a ja sam se tako razočarala s njom. Iako je vodootporna, ako se malo krenete znojiti, ona se preslika na sve moguće strane. Odlično produži trepavice i one postanu intenzivno crne, ali ih i dosta slijepi, tako da morate koristiti onaj češljić da ih razdvojite. Super maskara za van, jer napravi efekt umjetnih trepavica, ali treba paziti da ne izgledate ko rakun :)

   

  Cijena: cca 100kn

  Može se kupiti u DM-u i Kozmu.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Jeste li vi probale koje od ovih maskara? Kako su vam se svidjele? Koje su maskare vaši favoriti?


  http://niki-veki.blogspot.hr


  Pozdrav :)


  Pantene Pro-V: Color Therapy
  Covjekov najbolji prijatelj!!

  Povezani postovi