Veličina fonta: +

  MUA BB krema - Medium

  Nedavno sam (opet!) pokleknula i iskoristila MUA akciju od 40% na sve proizvode, uključujući i besplatnu poštarinu. Kupila sam neke sitnice o kojima ću naknadno pisati, a između ostalog i BB kremu.

   

   

   

  Od poprilično velikog broja ponuđenih nijansi, što za žute, što za roze podtonove, odlučila sam se za Medium nijansu, jer sam neutralnog podtona, s tim da više vučem na žuto. 

  Također, osim Medium nijanse možete birati između Light, Light Rose, Medium, Medium Rose, Medium Dark i Dark. 

  Sviđa mi se što imaju veći izbor nijansi, a ne klasično Light i Medium, iz tog razloga mislim da si svatko može naći odgovarajući nijansu za sebe. 

   

  Dolazi u crnom, sjajnom, tuba pakiranju, sa zaštitnom folijom unutar čepa, količine od 30 ml, te regularne cijene od 4 funte + poštarina.

   

   

  Ugodno sam iznenađena kvalitetom ove BB kreme uzimajući u obzir cijenu. Guste je teksture ali se jako lijepo blenda na licu. Ima srednje prekrivanje i lijepo ujednači lice, pružajući mu prirodan izgled i zdravi sjaj. 

  Ima jako lagani i diskretan miris. 

  Na licu mi izdrži tokom cijelog dana, kad počinje ravnomjerno blijediti. Nije mi izazivala probleme na licu.

   

   

   

  Boja je gotovo pogođena, mogla je biti i mrvicu tamnija, ali svakako sam zadovoljna. Vjerojatno bi mi Medium Dark bila pretamna, stoga sam se odlučila za svijetliju nijansu, jer mi može bronzer poslužiti za potamniti pojedine dijelove lica, ako za tim bude potrebe.

   

  Zaista sam se iznenadila kvalitetom ove kreme, po mom mišljenju može stati uz bok pojedinim BB kremama, koje sam imala prilike isprobati, a da su sa Azijskog tržišta. Svakako ju preporučam zbog omjera cijene i kvalitete je i više nego isplativa. 

   

   

  Jeste imali prilike probati MUA BB kremu? Ako ne, hoćete li?

  Maja xx

  Ispadanje kose
  MUA proizvodi za usne

  Povezani postovi