Veličina fonta: +

  Najbolje u srpnju!

  Nemam puno favorita za srpanj. Ovo su samo ljetne nužnosti. Isto, puno stvari bi se ponovilo iz prethodnih mjeseci pa radije pišem o stvarima koje dosada nisam spominjala ili sam ih spomenula usput. Uglavnom... Krećemo! :)

  1. Nivea Visage: Q10 PLUS gel-serum

  niveaQ10

  Ovo je moj prvi serum ikad i drago mi je što je Nivein. Budući da nisam završila testiranje seruma, recenzija slijedi. Na prvi dojam, sviđa mi se jer ga mogu koristiti umjesto kreme za lice, što je uvijek dobro ljeti. Nema zaštitu od sunca ali to se uvijek lako nadoknadi s nekim drugim proizvodom. 

  2. Max Factor: Smooth Effect Foundation

  MFpuder

  Iako sam ga nosila rijetko (čitaj: ne svakog dana), jako mi se sviđa kao ljetni puder. Lagan je, rijedak i može prekriti crvenilo u dva sloja. Bilo bi ga dobro nanijeti što brže i u što tanjem sloju jer ponekad može izledati patchy. Isto, malo upozorenje za vas sa suhom kožom - ističe suha mjesta.

  3. Essence: Soft Touch Eyeshadow (03 Oh De Prep; A New League)

  cream shadows

  4. Yolizul Fashion

  yolizul

  Ova sjenila su sve što će mi trebati ovog ljeta. U zadnje vrijeme sam zaluđena s metalik bojama, pogotovo kod večernjeg looka.

  5. Catrice Cosmetics

  catrice

  Jedan stari i jedan novi. 320 Back To Black i 860 Browno Mars. Ovo su mi bili najdraži lakovi za nožne nokte. Browno Mars je na ovoj foki ispao malo svjetliji - ovdje više vuče na bakrenu a u stvarnosti je više smeđa boja.

  Ovo su moji favoriti za srpanj. Nadam se, da će u idućem mjesecu biti puno više lakova za nokte! A sad, povratak u aktualni kolovoz - što je na vrhu vaše liste želja za kolovoz?

  Do čitanja!!!

   

  P.S. Swatches Yolizul palete (1. i 4. fotka su iz hlada a 2. i 3. sa sunca):

  PICT0007

  PICT0010

  PICT0013

  PICT0014

  Praktična primjena geometrije
  Čipkasti nokti

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/