Veličina fonta: +

  New In #8 + DARIVANJE

  Novi New In post sa nekoliko noviteta koji su se nakupili zadnjih dana...


  Prošli tjedan sam dobila nekoliko Deborah Smart Girls Get More noviteta* na testiranje. Pa možete očekivati recenzije uskoro. 

  1. Melvita web shop je prošli ili pretprošli vikend imala free poštarinu, pa sam naručila za probu nekoliko proizvoda, a kako već koristim tonik od ruže, htjela sam dodatno obnoviti zalihe. A, tonik od naranče je bio poklon za svaku narudžbu do 300 kn. Cijeli set je plaćen 50 kn.

  Na blog sale-u kod drage Sare sam kupila Chanel Chance deo i jedan raritet Priscilla Presley - Indian Summer, kojeg sam davno imala, ali mi je drago da ga ponovno imam u posjedu. <3 Hvala Sara i hvala na testerima! <3

  U razmjeni sa dragom Evitom dobila sam i dugo željeni Bvlgari - Omnia Coral kao i hrpu testera što možete vidjeti na slici. Nadam se da će mi ovih 10 ml biti dovoljno, iako već razmišljam kako da napravim zalihe, iako nema potrebe za tim.

  1. Dita kolekcija je na sniženju do 50% u Mullerima, a ja obožavam Artdeco sjenila pa sam se odlučila za dva u nijansama 17 i 530 po cijeni od 20 kn za komad. 
  2. Colorama nova sjenila (oko 20 kn), jedno sam uzela za probu. Essence gel liner, jer je prethodni od Catrice dao svoje, pa je otišao u smeće i Essence Waka Waka ruž o kojem sam pisala u prethodnom postu. 

  Prošli vikend sam u Mulleru naletjela na Essence Me & My Ice cream kolekciju i ugrabila shimmer kuglice (oko 25 kn) koje želim još od promo slika. Essence Miami Roller girl rumenilo (oko 25 kn) koje je LE i koje je fantastično pigmentirano i divno stoji na licu. I Maybelline Colorama rumenilo (oko 23 kn) u nijansi 501 za koje sam rekla da ću ugrabiti prvom prilikom. :)

  I posljednji noviteti kod mene su suha ulja iz Yves Rochera (60 kn). Napokon! Jedan primjerak će ići  kod prijateljice. Divno je, ostavlja diskretne šljokice i miriše isto kao i toaletna, a nije nimalo sintetički, što mi se jako sviđa. 

  *proizvodi poslani na recenziju

   

  Došli smo do kraja. I da vas pitam što vam se sviđa? A, što već imate? :)

   

  PODSJEĆAM NA DARIVANJE KOJE TRAJE DO KRAJA MJESECA 

  DETALJE MOŽETE NAĆI KLIKOM

  OVDJE

  Maja xx

  Chanel Azuré VS Essie Trophy wife
  GIVEAWAY Dr.Organic losion za tijelo i gelovi za t...