Pozdrav cure! 

Odlučila se i ja prijaviti na ItGirl i dati svoj doprinos ovoj maloj zajednici svih nas ljubitelja beauty i make up related tema. Već sam ja imala nekakav profil ovdje, ali, kao i obično, zaboravila sam i korisničko ime i password. Eto što razne društvene mreže naprave od čovjeka, sav se pogubiš.

No, ontopic. Danas bih samo ukratko htjela dvije, tri riječi reći o jednom super laku kojeg koristim zadnjih mjesec, mjesec i pol i s kojim sam opsjednuta, najkraće rečeno. 

Radi se o O.P.I. Matte Top Coatu. Svi koji su, kao i ja, ljubitelj mat trenda znaju da je teško pronaći dobar mat top coat. E, pa, O.P.I. je stvorio nedavno jedinstvenu formulu koja u roku od par sekundi svaki vaš sjajni lak pretvara u mat. 

Iznimno je trajan, kvalitetan i brzo se suši, a dovoljan je samo jedan sloj. Meni je ova informacija da se brzo suši pala kao budali šamar, odmah sam se našla u mijenjanju nijansi svaka dva, tri dana. Prije sam jedva imala strpljenja da jednom u 10 dana nalakiram nokte, ali sada mi je to stvarno gušt jer uz ovo čudo se svaki lak pretvori u mat i jako brzo se posuši. Vrijeme je novac, ja se vodim za tim :)

Evo i par sličica:

 

 P5090836

 

P5090844

 

 

I ovdje je moja najomiljenija kombinacija, divni mali Vollare Cosmetics lak iz ljekarne, dođe samo 6 kuna. A stvarno je krasan, nijansa je totalno festive, jedva čekam zimsko vrijeme, nosit ću ga stalno :)

P5310683

P5310687 

 

Dakle, standardnih 15 ml, ja ga trošim kao luda i nisam potrošila do sad ni trećinu. Mislim da će mi stoljećima trajati. Kako stvari stoje, neće se posušiti, a za to je zaslužna O.P.I. kvaliteta i kakva god tajna je u njihovim lakovima. 

Eto, u svakom slučaju, tko voli ovaj trend, svakako si nabavite ovaj top coat, kunem se u njega zbilja :)

 

Pozdrav!

 

Tamelie :)