Veličina fonta: +

  Osvoji L'Oreal Miss Manga maskaru i postani blogerica na jedan dan

  b2ap3_thumbnail_mi.jpg

  Josipa s bloga girly girliness je nedavno 'patentirala' traženje suradnice za recenziju, a ja sam ju fino zamolila da ukradem ideju na što je ona cijela onako slatka i draga-pristala!Hvala Josipa!! (Sad morate lajkati njenu facebook stranicu, ofkors ;) klikni ovdje) Naime, radi se o najnovijoj L'Oreal Miss Manga maskari. Njena inovativna pomična četkica za 360 stupnjeva koja omogućuje zahvaćanje svih trepavica zaista obećava. Ja sam jedna od onih nepopravljivih osoba koje koriste 15 šampona, 15 krema, 15 bronzera pa tako i 15 maskara u isto vrijeme i koliko god sam se obradovala kad sam ju dobila na Beauty blog danu, trenutno ih zaista imam i više nego dovoljno(Sram me reći koliko. Grozna sam!)

  Primjetila sam da moj blog prati dosta čitateljica koje nemaju vlastiti blog pa sam se na ovaj način htjela zahvaliti na tome. Ako volite na trepušama voluminozni efekt poput mene, čekam vas!! Ne morate ništa lajkati ni dijeliti, nego samo na zid moje facebook stranice (Miss Kitsch on facebook) ili u komentaru ispod posta napisati da želite Miss Manga maskaru.

  b2ap3_thumbnail_content-bg.png

  Naravno, uvjeti su da nemate vlastiti beauty blog jer će Vaš zadatak u slučaju da ju osvojite biti pisanje detaljne recenzije koja uključuje fotografije(ne moraju biti cijelog lica!). Post će biti objavljen ovdje i na www.itgirl.hr pod vašim nadimkom ili  imenom i prezimenom. Vaše prijave primam do 12.4.(subota!).Mala trubica ju je već recenzirala (vidi post!), a L'Oreal Paris Hrvatska je napravio savršeni tutorijal i look s Manga maskarom. Svakako pogledajte klikom na ovdje.

  b2ap3_thumbnail_manga-maskara.jpg

  Sretno!!

  Ostale objave možete pratiti ovdje.

   

  0
  Novo u shopu od ovog tjedna :)
  D life / Frashion.hr backstage, New Yorker, Orifla...
   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location