Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Ove jeseni na blogu….

Jesen je službeno počela (zadnji je čas da napravim favorite ljeta, nadam se ovaj tjedan). Kod mene se sakupilo jako puno stvarčica i htjela bi vam predstavit djelić onoga što ćete moći čitati sljedećih mjeseci na blogu.

P1210951P1210951

P1210962

Dio stvari je poslikan. Ima tu još preparative koju sa vama želim podijeliti. Kao što vidite toga zaista ima jaaako puuno! Slobodno ako vas nešto više zanima pišite u komentaru pa ću ubrzati sa nekom recenzijom.

P1210955

P1210956

P1210960

Drugi dio koji vam želim predstavit je svojevrsna novost u makeup tutorijalima. Prije nekoliko tjedana sam skinula makeupove sa fashion weekova za F/W 2012/13. Prvi makeup koji planiram kreirati je kreiran i samo moram video obraditi. A to je makeup sa revije Nine Ricci, model je bila svima već znana Tamara!

nina-ricc

Ostali makupovi su na slikama niže. Nisam odabrala poseban red kojim ću kreirati,pa ako imate koju želju isto ostavite komentar.

anna-sui2012-horz-vert

gucci-2012-horz-vert

Željeli ste više TAG videa kao i hair tutoriajala,i imam  već nekoliko ideja. Tako da ove jeseni očekujte da ću se više aktivirati i na tom polju. Druga strana aktivacije će svakako biti i Vlogovi koje imam želju počet radit. A imam i nekoliko DIY planova.

Nedavno sam snimila svoju makeup kolekciju,ali nisam bila zadovoljna sa videom pa ga moram ponovo snimiti. Jeste li možda zainteresirani za moju kolekciju nakita?

I da, kako imam želju počet aktivno trošiti svu svoju silnu šminku odlučila sam se potpuno aktivirat u tom smjeru i postavljat nedjeljom postove sa tjednim favoritima. Naravno da mjesečni favoriti ostaju, za sve koji volite taj video. Počinjem već ovu nedjelju pa popodne očekujte drugi post!

I mislim da je za sada to to!

Pišite mi čija vas recenzija/makeup najviše zanima! 

 

0
Favoriti u kolovozu
Lancôme Color Fever sjajila
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...