Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Pretproljetni facelift

faceliftKao što su neke od vas već i primjetile, počeli smo ostvarivati ono što već dugo kuhamo u našoj maloj manufakturi.

Za početak, prebacili smo se na bolji server i sada "stanujemo" u Hrvatskoj. Novi server ima puno bolji ping rezultat, a traceroute izbacuje puno manje node-ova. Ukratko rečeno: stranice su brže.

Osim toga napravili smo facelift: Itgirl ima novi dizajn koji omogućuje bolju preglednost, postavljanje većih fotki, a prikaz svega se skalira ovisno o veličini ekrana i uređaja na kojima nas čitate. Time smo dobili mogućnost da nas se lakše prati i na mobilnim i tablet uređajima.

serverU tijeku je faza usklađivanja izgleda pojedinih detalja s novim dizajnom i optimizacija servera, tako da se nemojte brinuti ako s vremena na vrijeme nešto bude čudno izledalo ili pak server zašteka.

Nakon toga napraviti ćemo upgrade Blog, Life&Fun i Shop komponente na najnoviju verzije koje će omogućiti dodatne điđemiđe i funkcionalnosti.

Kada ispeglamo sve potencijalne probleme i bugove, u pogon ćemo pustiti dvije potpuno nove cjeline, koje trenutno testiramo, a za koje vjerujemo da će unesti dodatnu živost na stranicama ;-)

Da je sve teklo po planu kako smo zamislili, sve navedeno je već trebalo biti i ostvareno, no posao, život i razne ostale obaveze su uzele svoj danak u kašnjenju. 

Uostalom, život bi bio dosadan kad bi sve teklo po loju i bez izazova, zar ne?

Vaš Admin

clever girlZa one koje žele znati više

ping: komanda koja kojom se u milisekundama mjeri odaziv servera. Čim je ping manji tim bolje. Na starom serveru je ping bio 150-170 ms, a na novom je 10-30.

traceroute: komanda kojom se mjere broj node-ova od vašeg računala do servera sa stranicama. Do prijašnjeg servera je trebalo i do 20 skokova po node-ovima, na novom je taj broj manji od 10,

node(s): serverska čvorišta koja usmjeravaju informacije od polazišta do odredišta i obrnuto. Čim manje node-ova od vas do krajnjeg servera tim bolje, jer svako čvorište malo uspori paket podataka

0
Vintage britanski Vogue / travanj 1996.
Givenchy Le Rouge 4 nijanse / 101, 202, 205 i 306
 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

bravo admineeeee:D

 
This comment was minimized by the moderator on the site

ma tko zna - zna :D
svaka čast

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...