Veličina fonta: +

  Recenzija mojih favorita iz mjeseca u mjesec

  Pozdrav! Željela bi Vam predstaviti svoja dva favorita koja su mi uvijek na popisu za kupiti :)

  Prvi je Slim Extreme 3d Thermo Active Slimming Serum - Anti-Cellulite Fat Burner 250ml

  slim-extreme-3d-thermo-active-slimming-serum-anti-cellulite-fat-burner-250ml 2612 500


  Riječ je o kremi koja smanjuje celulit, a nije skupa! Nakon nanošenja kožu zagrijava te osim što zaista vidljivo smanjuje celulit - koža je JAKO MEKANA i nahranjena!

  Koristim ju već godinu dana, preporučila mi ju je gospođica iz salona gdje sam išla na anticelulitne masaže. Nanosim ju poslije tuširanja i ujutro te preporučujem da koristite peeling tijekom tuširanja. Ako nemate baš love, uvijek možete napraviti home made peeling - stavite u gel za tuširanje kukuruznu krupicu - osobno, bolje mi je to nego neki skupi peeling. Nakon tuširanja, pore na koži su otvorenije i kremica djeluje jače. Ova krema se nanosi na bedra, guzu i trbuh. Moj favorit u borbi celulita! 

  U dm-u dođe 40 kn, a u Bipi - 32 kn. 


  Drugi favorit je Maybelline maskara Colossal Volum Exspress

  Maybelline maskara Colossal


  Odlična je - imam male trepavice i zbog ove maskara ne samo da mi izgledaju kao da imam umjetne, već je i dugotrajna. Dođe oko 70-ak kuna. Tijekom tuširanja "nestane" s trepavica, ali kad se pogledam u ogledalo - izgledam ko panda :)
  Jednostavno vlažnim maramicama pobrišem ispod očiju - znači - voda ju bez problema skine s trepavica. To je i dobra i loša strane ove maskare - vrlo se lako skida, no isto tako nije pametno plakati dokle god je maskara nanesena jer ćete u suprotnome izgledati kao i ja nakon tuširanja. :)


  Ako ste isprobali moje favorite - podijelite iskustva u komentarima! :)

  kako sam se navukla na trčanje... i kako mi je to ...
  Torta za mene:)