Veličina fonta: +

  Sam McKnight za Moschino

  Nisam ljubitelj PR objava, ali kad PR objava uključuje Sama, virtuoza kada je kosa u pitanju, jednostavno moram sa vama podijeliti novosti. Znam, frizura nije pretjerano nosiva, ali hej, Noć vještica nam je pred vratima!

  Prenosim vam objavu u cjelosti!

  REVIJA: Moschino Cheap & Chic

  SS13-Moschino-004SS13-Moschino-004

  Frizura: Dugini valovi

  “Želio sam naglasiti mladenački duh djevojaka koje nose Moschino Cheap & Chic i odati priznanje različitim nadahnućima za ovu kolekciju. Tu su se na jednom mjestu našli grunge istočnog Londona, nehajnost 70-ih, afričke pletenice te dotjeranost Milana," rekao je Sam McKnight, globalni stilist-frizer i ambasador za Pantene Pro-V. "Frizure su tako dobile namreškanu teksturu, a kosa od razdjeljka sa strane pada preko čela ostavljajući ležeran mladenački dojam."

   

   

   SS13-Moschino-003

   

  Kako napraviti frizuru:

   

  1. 1.Čista i njegovana kosa osnovni je preduvjet za oblikovanje svake dobre frizure. U ovom slučaju vam preporučujemo šampon i balzam Pantene Pro-V Aqua Light koji će kosi pružiti potrebnu njegu, bez da je učine težom.
  2. 2.Tijekom tjedna mode izuzetno je važno dodatno nahraniti kosu. Tu na scenu stupa novi sprej za trenutačnu zaštitu od oštećenja Pantene Pro-V Instant Damage Defense koji kosi daje dodatnu zaštitu i sjaj.
  3. 3.Kad kosa prolazi kroz puno oblikovanja (kao na revijama), u njezinu njegu obavezno uključite maske za intenzivnu njegu kao što su 2-minutna maska za intenzivnu njegu Pantene Pro-V Aqua Light 2min Intensive Nourishing (za tanku kosu) ili 2-minutna maska za dubinsko obnavljanje Pantene Pro-V Intensive Repair 2min Deep Repair (za normalnu do gustu kosu).
  4. 4.Na donje dijelove kose nanesite pjenu za kosu i pročešljajte je od korijena do vrhova.
  5. 5.Potom napravite niski razdjeljak sa strane i učvrstite ga gelom. Odvojite manje pramenove kose, nanesite na njih lak za kosu i napravite pletenice cijelom dužinom kose, od korijena prema vrhovima.
  6. 6.Za još bolje rezultate, prijeđite uređajem za ravnanje kose preko svake pletenice i onda pustite kosu da se ohladi, koliko god dugo možete.
  7. 7.Raspletite svaku pletenicu prstima, a ako bude zapetljanih vlasi, raščeljajte ih četkom s mekanim vlaknima. Ako želite da frizure izgleda još nehajnije, smočite ruke i malo ovlažite kosu.

  I to je to:-)

  Fall makeup 4 going out
  Halloween pred vratima