Veličina fonta: +

  Skin79 Super Beblesh Balm Vip Gold Collection

  Još jedna BB krema u moru istih, ali ova se po mom mišljenju, ipak nešto više ističe od drugih, barem onih koje sam ja do sada imala prilike probati.

  Ne, nije TOLIKO posebna, ne radi photoshop od lica  :)  jer vjerujem da ih ima i boljih, ali do sada nisu probane s moje strane, pa se držim za sad ovih koje jesam.

   

   

   

  Skin79 BB Vip Gold krema dolazi u smeđe/zlatnom kartonskom pakiranju, unutar kojeg se nalazi pakiranje u obliku boce na pumpicu, težine 40 grama. 

  Do sad, pomalo neobično pakiranje od onih klasičnih tuba pakiranja, ali je ovo i puno zgodnije za korištenje. 

   

   

  Ova BB krema se može kupiti preko ebay- a, osim u količini od 40 grama, može se kupiti sample pakiranje od 2 grama (ako se ne varam), tuba pakiranje od 5 i 25 grama, te pakiranje na pumpicu od 15 i 40 grama.

   

  Cijena varira ovisno o količini proizvoda kojeg kupujete, od 0.99$ za najmanje pakiranje u kojem obično bude nekoliko komada, po istoj cijeni, pa do cijene od oko 12$ za najveće pakiranje koje je uglavnom uvijek i najisplativije za kupiti, pogotovo ako vam krema odgovara. 

   

  Skin79 Vip Gold BB krema je poluguste teksture, lako i brzo se nanosi jer se blenda fantastično, stoga vam je jako malo treba za potpuno prekrivanje.

  Jako je lagana na licu i to je ono što mi se najviše sviđa kod nje, doslovno ju ne osjetim na licu, a i ne primijeti se da ju imam. A, licu vam pruža prirodan i zdravi polumat izgled kože, te ju ostavlja glatkom na dodir. 

   

  Ima slabo prekrivanje, što znači da će vam prekriti eventualno crvenilo oko nosa i neznatno neutralizirati podočnjake, ali će te morati posegnuti za korektorom, ako tražite jače prekrivanje na okoloočnom području.

   

  Kako imam mješovitu kožu koja se nakon nekoga vremena zna zasjajiti na T zoni, sa ovom kremom nisam primijetila takav problem i kad ju nosim bez pudera u kamenu, što je za mene osobno dodatni plus. 

  Trajnost joj je oko 5,6 sati kada počne ravnomjerno blijediti na licu.

  Također, sviđa mi se boja, više mi vuče na žuto što mi odgovara, nije siva, a niti roza, samo bi mi bilo draže da je malo tamnija, ali i to se može srediti sa bronzerom. 

   

   

  Lijevo: dnevno svijetlo                          Desno: sa blicem

   

   

  Za mene osobno, ovo je idealna BB krema za svaki dan, za školu, faks ili "do dućana", za dobivanje  prirodnog/neprimjetnog izgled lica. Svakako ju preporučam ako ste se pronašli u ovom tekstu i za mene osobno do sada najdraža BB krema.

  Sadrži SPF25 i možete ju koristiti samostalno ili kao podlogu za vaš uobičajeni puder. 

   

  Jedina mana koju joj mogu pronaći je miris, nije klasični miris krema, jer kako sadrži u sebi kavijar,  ne znam da li je to miris kavijara u njoj, jer kavijar nisam nikad probala (a, i ne privlači me baš) pa mi miriše nekako sirovo :D ne znam kako drugačije to objasniti, ili je to samo moja mašta s obzirom na činjenicu da sadrži kavijar, pa mi je to pomalo odbojno. Ali, ono što je bitno, da se miris ne osjeti na koži kada se krema upije. Meni dovoljno. :)

   

  sastav

   

  Što vi mislite o ovoj BB kremi? Jeste ju imali prilike probati? Hoćete li?

  Maja xx

  Essence mono eyeshadow - 54 yes eye can!
  Od svega po malo...

  Povezani postovi