Veličina fonta: +

  SLEEK MAKEUP - FACE CONTOUR KIT

  Neko vrijeme sam gledala proizvode od Sleek kozmetike i one njihove palete sjenila su me jako zainteresirale, no prvu stvar koju sam htjela je ovaj set. I tako mi ga je Veki poklonila za Božić. :)


     
  Pošto nikad nisam koristila bronzere niti išta slično za konturiranje lica (jer me uvijek bilo strah da nebi izgledalo previše narančasto jer imam dosta svjetlu put), ovaj proizvod me oduševio! Lako se "blenda" i što je najvažnije, ne izgleda umjetno na licu. Jednostavno se stopi s podlogom i izgleda prirodno!

   

  Ovo je nijansa LIGHT.

   Ako kome treba sastav, možete ga naći na blogu (http://niki-veki.blogspot.com/2012/03/sleek-makeup-face-contour-kit.html)

   

  Proizvod ima 14g i čini mi se da će mi dosta dugo trajati jer ga baš nemam naviku koristiti svaki dan. :)

   

  Uz proizvod također dođu uputstva kako ga koristiti (koje sam ja naravno bacila pa vam ih ne mogu pokazati), al ima i puno video tutoriala na Youtube-u tako da ne možete pogriješiti kako ga koristiti :)

   

  Znam da se može kupiti na njihovoj online stranici ( http://www.sleekmakeup.com/ ) i na Ebayu.

   

   

  A što se tiče cijene, na njihovoj stranici dođe 9,95 eura + shipping. Pretpostavljam da ako "kopate" po Ebayu, da ga možete naći i po nižoj cijeni.

   

  Ja sam oduševljena proizvodom, jeste li vi? :) Imate li što od Sleek makeup-a? Ako imate, što imate i jeste li zadovoljne proizvodom? :)

   

  Niki s bloga http://niki-veki.blogspot.com/ 

  Šetnja Maksimirom
  Proljetni makeover #1 (njega kose)

  Povezani postovi