Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Techno-putopis

Koliko god obožavam putovati, za mene kao novinara i blogera uvijek u nekom krajičku glave stoji pitanje ‘A što ako nema interneta?!’. Tako sam zbog nedostatka wireless mreže po Parizu živčanio, a u Londonu sam bio sretan jer se mreža lovi na apsolutno svakom koraku. Začudilo me što i po St. Petersburgu apsolutno svugdje ima mreže, a Graz me razočarao zbog nedostatka.

 

IMG 0015

 

Znam, znam – i mene iritiraju ljudi koji živčane okolo jer nema interneta, ali mi je svojevrsna profesionalna deformacija svakih nekoliko minuta provjeravati mailove, ‘stanje’ na društvenim mrežama i slično.

Naravno, Instagram mania je obuhvatila i mene pa se često znam zapitati čemu manično stavljanje fotografija tamo, ali ipak to radim. Ne znam ni sam zašto. Posljednji izlet u Bol na Braču povodom predstavljanja cruise kolekcije bio je idealna prilika za hranjenje te opsesije ‘instagramiranjem’, a kao idealna platforma ovaj mi je put (uz iPhone) poslužio i iPad zajedno s Logitechovim caseom s bluetooth tipkovnicom.

 

ZFF 8853

 

Nisam techno-freak niti sam dovoljno elokventan da analiziram ikakve tehničke karakteristike, ali ovo mi se čini kao idealno ‘pomagalo’ za blogere i sve ljude koji trebaju kratkom roku napisati nešto, a nije im spretno uokolo nositi laptop.

 

IMG 0040IMG 0071IMG 0082IMG 0087IMG 0108IMG 0116ZFF 8813ZFF 8815ZFF 8856ZFF 8859ZFF 8863


0
Agencija za utvrđivanje slobodnog vremena!
Catrice Prime and Fine Translucent loose powder
 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

lol, slika s dlakavim noguljama u prvom planu me nasmijala, big time

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location